Nufărul Alb

Nufarul Alb-Logo
Mob: (+373) 796-47-444
Mob: (+373) 792-15-105
4721
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Restaurantul „Nufărul Alb” este acel loc care te surprinde plăcut cu calitatea minunată a serviciilor oferite. Abordarea individuală a fiecărui eveniment face ca acest local să fie tocmai perfect pentru orice fel de ceremonie planificată de către dumneavoastră. 
Amplasat în pitoreasca localitate Răzeni, din raionul Ialoveni, restaurantul se află la doar douăzeci de minute de capitală. 

Odată sosiți la destinație, veți fi întâmpinați de o echipă binevoitoare, conform tradițiilor bătrânești. Curtea restaurantului este foarte generoasă și este prevăzută o zonă verde de odihnă pentru oaspeți, ce include un mic parc tocmai perfect pentru sesiuni fotografice memorabile, o terasă amenajată și un scrânciob. 

În interiorul restaurantului veți fi plăcut surprinși de unicitatea designului. Decorul sălii este completat de elementele de lemn de-a lungul sălii, de iluminatul neobișnuit de pe tavan și de pânzele vaporoase folosite la ornarea  pereților și a scaunelor. Nuanța predominantă de verde permite crearea unui decor individual la dorința clienților. 

Sala restaurantului este destinată ceremoniilor ce au până la 180 de invitați, oferind spațiu pentru muzicieni și, desigur, pentru dansuri. În perioada caldă a anului, dansurile pot fi organizate și în curtea localului. 

Meniul este variat și conține bucate din bucătăria moldovenească și din cea europeană. Pentru fiecare eveniment, meniul este ales individual pentru a oferi oaspeților diferite delicii culinare, dar totodată pentru a vă permite să respectați bugetul planificat pentru festivitatea dumneavoastră. 
Prețurile din restaurantul „Nufărul Alb” surprind plăcut și sunt discutate individual în dependență de evenimentul organizat. 

La dorința clienților, bufetul suedez poate fi organizat afară, în aer liber, iar petrecerea poate dura până în zorii zilei, deoarece administrația nu impune restricții de timp. 
Restaurantul „Nufărul Alb” este un partener de încredere care, cu mare drag, vă va ajuta să organizați o petrecere de  neuitat!