Pan Avenue

Logo Pan Avenue Restaurant
Tel: (+373) 22 42-53-97
Mob: (+373) 699-04-304
E-mail: panavenue@mail.ru
62841
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Perla Restaurantelor - faimosul «PAN - AVENUE», care se află acum în centrul sectorului Ciocana, din nou își invită prietenii vechi şi cei noi.

În noul «PAN - AVENUE» vă ve-ți bucura de o sală confortabilă şi o terasă de vară. Aici, ca şi mai înainte, ziua puteți lua un prânz gustos, rapid şi ieftin şi seara o cină pe îndelete.

Pan-Avenue-banner-alegerea-corecta

«PAN - AVENUE», fără a-și schimba tradiţiile sale, oferă o gamă largă de bucate rafinate pregătite de cei mai buni bucătari din oraş.

Echipa de profesionişti de renume din «PAN - AVENUE», a rămas aceaşi și aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu clienții săi permanenți şi cu cei noi. Sunt gata pentru a oferi o adevărată încântare, fanilor ce preferă bucătăria naţională şi europeană. Vin şi băuturi spirtoase de mărci celebre de vin din Moldova şi de peste hotare ce vor accentua gustul superb al bucatelor, vă vor încălzi sufletul și inima.

Interiorul total nou şi modern, proiectat în stil clasic, vă va crea un confort şi o atmosferă relaxantă. Şi pentru evenimentele speciale, interiorul restaurantului se transformă într-o sală de ceremonii corespunzătoare. Aici aveți posibilitatea să organizați o întâlnire de afaceri, să vă petreceți cu familia și să invitați 150 de persoane.

Toată lumea ştie că «PAN - AVENUE» este acel restaurant, pe care vizitându-l, fiecare se va convinge de alegerea corectă.

«PAN - AVENUE» - alegerea corectă! Noul «PAN - AVENUE» - un nou stil şi calitate la nivel!

 


 

 


 

Adresa noastră:
Chişinău, sectorul Ciocana
str. Mircea cel Batrin, 6
tel./ fax.: 42-53-97
Vă așteptăm zilnic
De la 9:00!