Pierre

Logo Pierre
3134
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Amplasată în orașul Ialoveni, Casa de festivități „Pierre” vă urează bun venit! În localul nostru puteți organiza orice ceremonie de familie sau corporativă, fie că planificați o nuntă, un botez, o cumetrie, o aniversare, un majorat, un bal de absolvire, un banchet, o prezentare sau o conferință suntem gata să găzduim evenimentul dumneavoastră cu mult drag!

La dispoziția dumneavoastră vă stau trei săli elegant amenajate cu capacități diferite, o sală: de până la 100 invitați, o altă sală: de până la 200 de oaspeți și desigur sala mare care poate găzdui 300 de persoane.

Sălile sunt dotate aer condiționat, Wi-Fi, ring de dans, sunet de calitate și multe alte elemente decorative iar în curte, invitații, se vor putea relaxa la terasa de vară și la scrâncioburi.
La sosire, oaspeții dumneavoastră vor păși pe covorul roșu printre arcele cu flori pentru a fi întimpinați cu mult respect iar automobilul îl pot parca la parcarea din preajmă. La „Pierre” vă veți putea bucura de o varietate largă de bucate alese datorită iscusinței bucătarilor dar și a faptului că bucătăria noastră este echipata cu tot ce e necesar pentru a prepara cele mai gustoase bucate. Un adevărat deliciu al casei de festivități „Pierre” suntplăcintele, pregătite cu mult drag după rețetă tradițională.Alături de echipa noastră care are multă experiență și dedicație, veți putea crea o sărbătoare spectaculoasă, care va rămâne pentru mult timp în amintirile atât ale dumneavoastră cât și ale oaspeților.
Sălile au o menire multifuncțională și sunt potrivite atât pentru petreceri mici cât și pentru sărbători mari. Așadar, fie că plănuiți o ceremonie grandioasă cu toți cunoscuții, sau o petrecere doar cu cei mai apropiați și dragi, puteți fi siguri că evenimentul dumneavoastră va fi anume așa cum v-ați imaginat dintotdeauna.

Prețurile pentru organizarea unui eveniment variază între 600 si 650 lei de persoană în funcție de tipul acestuia și meniul ales.

Aveți trei motive să alegeți „Pierre”:

• Trei săli funcționale, ideale atât pentru sărbătorile intime cât și pentru cele mari!
• Meniuri delicioase pentru evenimentul dumneavoastră!
• Prețuri accesibile și o atmosferă plăcută!

Pentru mai multe informații despre Casa de festivități „Pierre” nu ezitați să luați legătura cu noi!

Mob: (+373) 687-18-149