Premier - Criuleni

Logo Premier Criuleni Sala de Banchete
26043
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Bine ați venit la sala de banchete “Premier”, locul unde alături de ambianța de lux și buna dispoziție vă garantăm și o servire de calitate.

Premier” este una dintre locaţiile în care peisajul mirific te duce către o lume de vis.

Sala de banchete surprinde plăcut cu o structură impresionantă, clasică și unică. Aici veţi regăsi confortul şi liniştea de acasă. Chiar în fața localului eşti întâmpinat de un parc frumos care creează o atmosferă de calm și în care te poţi bucura de linişte și îndepărta emoțiile negative.

O varietate de flori și copaci, precum şi aerul proaspăt al acestora răspândeşte pretutindeni o senzaţie de confort şi relaxare care e tocmai potrivită pentru o petrecere liniștită fie că o serbați în interiorul localului sau la terasa elegant amenajată din preajma acestuia.

Minunăţia sălii este redată prin culorile decorațiunilor din flori care realizează un design clasic care se contopește cu elemente moderne de decor. Capacitate maximă a sălii este de 200 de locuri. Nuanţele pastelate ce se regăsesc în designul sălii strălucesc sub lumina candelabrului confecţionat din cristale din interiorul cupolei.

Decoraţiile din interior au fost alese cu multă pasiune pentru ca împreună cu mobilierul care este realizat din materiale de calitate înaltă, să formeze tabloul unui loc ideal pentru festivități precum: nunţi, botezuri, aniversări, banchete şi mese festive. Sala este amenajată astfel încât să ofere un spațiu special destinat pentru un ansamblu de muzicieni și platou de dans unde se pot distra invitații de la ceremonie.

În același timp “Premier” poate fi cu ușurință transformat într-o sală de conferinţe oferind spaţiul şi echipamentele (instalaţii de sunet şi de proiecţie) necesare pentru a găzdui diverse categorii de evenimente de afaceri precum: şedinţe, conferinţe, seminare, prezentări de produse, training-uri etc.

 

Pentru ca evenimentul organizat de dumneavoastră să fie cu adevărat desăvârșit aveți nevoie de cele mai delicioase specialităţi din bucătăria națională care sunt preparate de o echipă de bucătari profesioniști.

Bucatele sunt servite cu mult drag de chelneri ce au grijă care fiecare dintre oaspeți să se simtă minunat.

Pentru evenimente corporative sunt pregătite apetisantele bufete suedeze care vor predispune invitații către o conlucrare fructuoasă.

Scopul sălii de banchete “Premier” este de a vă oferi servicii de calitate pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie de neuitat. Tocmai din acest motiv vă oferim garanţia unei calităţi gastronomice şi estetice pentru preparatele noastre sunt realizate de o echipă de profesionişti în domeniu și sunt de cea mai bună calitate, Prețul unui meniu e de la 450 lei per invitat și variază în funcție de bucatele alese.

Vă așteptăm cu mult drag în sala de banchete “Premier”!