President - Bălți

Logo President Balti Restaurant
Tel: (+373) 0231-59-888
Mob: (+373) 689-89-888
Mob: (+373) 688-88-881
E-mail: president@restaurantebalti.md
27429
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Restaurantul “President” din municipiul Bălţi este potrivit atât pentru petreceri în stil clasic, cât şi pentru petreceri moderne sau tematice, datorită stilului arhitectural de mare efect. Interiorul generos și opulent este stilizat datorită melanjului de accesorii şi al bunului gust care vor crea o atmosferă de vis. Dotările moderne dar și design-ul remarcabil vor corespunde cu siguranță și celor mai exigente cerințe ale clienților.

Fiind un local elegant, versatil și modern este tocmai perfect pentru o ceremonie pe care și cei mai pretențioși invitați și-o vor aduce aminte cu plăcere. Anume din acest motiv este unul dintre cele mai căutate restaurante din regiune şi este în topul localurilor care organizează festivităţi în Bălţi.

Sala restaurantului se prezintă ca un spațiu unitar și luminos, cu o zonă de antreu de tip lounge şi este ideală pentru organizarea petrecerilor mari, dar și pentru petrecerile restrânse. Capacitatea sălii este de 200 de locuri la mese rotunde iar cea maximă de 250 de locuri la mese aranjate combinat, tot odată nu se impune un număr minim de participanţi.

Bucătăria oferă preparate europene iar meniul este ales în mod individual fiind oferită consiliere din partea personalului pentru fiecare eveniment în parte.

Personalul de asemenea vă va ajuta să creaţi, în mod individual, un decor luxos ca din poveşti pentru viitoarea ceremonie, datorită experienței dar şi a atitudinii grijulii pe care aceştia o oferă oaspeţilor săi. O persoană responsabilă va avea grijă ca să ofere un adevărat spectacol de lumini datorită echipamentului instalat în sală şi care va fi admirat de toţi vizitatorii.

Elementul surpriză, însă, se regăsește în platoul verde destinat ceremoniilor de înscriere în aer liber, intr-un cadru feeric cu iz de basm, cu flori în culori vibrante îmbrățișate de gingășia predominantă a decorului.

President” este locul ideal pentru desfăşurarea unor evenimente corporative precum conferinţe, seminare, congrese, prezentări şi lansări de produse sau întâlniri de afaceri pentru că se oferă: spaţiu generos, sonorizare perfectă, video proiector, aparatură şi tehnică necesară şi desigur un meniu spectaculos.

Indiferent de tipul de eveniment organizat o parcare pentru 100 de automobile este prevăzută în preajma localului.

 

Dacă sunteți în căutarea unei locații deosebite pentru organizarea nunții de vis, botezului, onomasticii sau a unui eveniment de familie atunci restaurantul “President” reprezintă alegerea ideala. Pentru că preparatele culinare delicioase, servirea ireproșabila și eleganța decorului reprezintă garanția unei petreceri de vis.

Personalul cu plăcere vă va recomanda şi vă va oferi atenţie până la cel mai mic detaliu, astfel încât să vă puteţi bucura cu adevărat de o sărbătoare magică.

Relaxaţi-vă, bucuraţi-vă si permiteţi-vă să fiţi răsfăţaţi in stil “President”!

Adresa noastră este: or. Bălți, str. N. Iorga, 11
Telefoane de contact: tel: (+373) 0231-59-888
mob: (+373) 689-89-888, 688-88-881