Revenco V&S

Logo Revenco Sala de Banchete
Mob: (+373) 780-09-190
Mob: (+373) 694-90-004
29107
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

“Revenco V&S”– este o sală de festivități care se caracterizează ca având o locație neordinară dar, care oferă o puzderie de beneficii și surprinde plăcut invitații săi.

Acest local oferă două săli și o terasă, elegant amenajate în tonuri calde și stil clasic care creează o comoditate deosebită și o atmosferă plăcută.

Sala mare este concepută pentru posibilitatea de a organiza orice tip de ceremonii cu o capacitate de până la 130 de persoane. Marele avantaj al acestei săli este acela că construcția sălii nu are coloane în centrul său, astfel că nu creează disconfort mesenilor. Deoarece nu sunt restricții, permite amenajarea meselor în mai multe feluri în dependență de tipul petrecerii. Tot odată este prevăzut suficient spațiu pentru o formație sau o orchestră și desigur pentru dans.

Sala mică fiind mărginită la o capacitate de 30 de oameni este potrivită pentru festivități într-un cadru restrâns al familie sau de afaceri. Această sală poate fi ușor adaptată pentru organizarea bufetului suedez în timp ce sala mare poate găzdui un seminar fie prezentare de afaceri.

Personalul amabil va avea grijă să vă ofere clipe minunate, bucătarii noștri vă vor delecta cu bucate atât tradiționale cât și europene conform meniului ales de Dvs. iar iscusința chelnerilor de a avea grijă de toate detaliile vă va face să vă simțiți confortabil.

Un alt atu este cel al prețurilor avantajoase care vă vor permite să economisiți bugetul familiei sau a companiei și tot odată să beneficiați de servicii de calitate înaltă.

Parcarea generoasă permite staționarea unui număr mare de automobile precum și accesul ușor a limuzinei sau autobuzelor. Teritoriul este monitorizat de paznici și de camere de supraveghere pentru a oferi siguranța Dvs. și transportului din preajmă.

sau vă așteptăm cu drag pe adresa:
str. Calea Basarabiei, 8.

Informații adăugătoare pot fi oferite la numerele  de telefon: