Sala - British Hall

Mob: (+373) 682-888-44
11885
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Restaurantul „British Hall” este, probabil, unul din cele mai bune localuri pe care Chișinăul le are la dispoziție, pentru că e locul perfect pentru nunți, cumetrii, recepții și evenimente corporative oferindu-vă siguranța că ziua dumneavoastră specială va fi perfectă, tocmai așa
cum v-ați imaginat.

Noi înțelegem importanța celebrării căsătoriei sau a ceremoniei pe care o desfășurați, de aceea suntem alături să vă oferim o varietate de servicii de calitate, pentru a vă face ziua perfectă și de neuitat.
O sală generoasă cu capacitatea de 170 de invitați va găzdui orice tip de petrecere. Sala are un aspect deosebit datorită designului său unic și rafinat. Pentru miri este concepută o masă de prezidiu amplasată central, pentru a fi mereu în miezul acțiunii și atenției, pe când muzicienii au un spațiu dedicat ce nu obstrucționează mesenii în a chefui și a dansa în voie.

Mesele pot fi rearanjate în conformitate cu dorințele dumneavoastră sau pentru a corespunde evenimentului planificat. Invitații se pot retrage pentru a se odihni de gălăgia din sală sau pentru a lua o gură de aer proaspăt la terasa restaurantului. Bucătarii restaurantului „British Hall” cu satisfacție vă vor oferi bucate europene în combinație cu cele tradiționale care, cu siguranță, vor fi pe placul invitaților dumneavoastră, care vor rămâne plăcut impresionați de varietatea meniului și prospețimea ingredientelor.


Amabilitatea și profesionalismul chelnerilor vor face ca evenimentul să se desfășoare la cel mai înalt nivel, iar invitații dumneavoastră să se simtă extraordinar.
Pentru comoditatea organizatorilor, este pusă la dispoziție o cameră specială în care pot fi depozitate cadourile sau alte atribute necesare pentru desfășurarea ceremoniei.
Vom fi bucuroși să vă oferim o varietate de opțiuni suplimentare la solicitarea dumneavoastră pentru ca evenimentul să fie de nota 10!
Restaurantul „British Hall” vă așteaptă cu mult drag!