Acasă TURURI VIRTUALE Săli de conferință Săli de conferință - Institutul Muncii

Săli de conferință - Institutul Muncii

logo Institutul Muncii

DESPRE NOI

Dacă aveți întâlniri de afaceri, trening-uri, seminare sau conferințe, atunci cu siguranță veți aprecia încăperile de întâlniri foarte spațioase din cadrul complexului „Institutul Muncii”. În total sunt disponibile 12 săli de conferințe și de training, dotate cu tot ce e necesar pentru a ține prezentări, instruiri sau întâlniri. Echipamentul tehnic este performant și ușor de utilizat, fiecare din sălile complexului fiind dotat cu tehnologie audiovizuală care poate fi ușor configurată pentru a fi utilizată în corespundere cu necesitățile dumneavoastră. Tot de ce aveți nevoie este stick-ul USB sau de laptop. În sălile complexului există, WI-FI gratuit.

Sălile de training sunt perfecte pentru ateliere, în care participanții pot fi antrenați în diverse modalități. Dacă este necesar, pot fi organizate și alte activități de team building pentru personalul dumneavoastră.

Două săli cu suprafața de câte 36 m2 sunt potrivite pentru grupuri mici de până la 30 de persoane. Ceva mai mari sunt cele trei săli cu capacitatea de până la 50 de persoane, având suprafața de 54 m2 fiecare. Alte 4 săli pot găzdui diverse evenimente a câte 70 de persoane.

Oricare din sălile de trening poate fi amenajată în diverse modalități: teatru, cocktail, clasă sau consiliu oferind o abordare practică evenimentului organizat de dumneavoastră.

Sala de conferințe este o combinație dintre o sală clasică și o scenă teatrală, astfel oferă o gamă largă de soluții pentru orice eveniment. Având o capacitate de 200 de invitați, aceasta plăcut surprinde cu decorul spectaculos din interior.

O capacitate mai mare oferă sala polivalentă, 400 de persoane, care este perfectă pentru evenimente atât la nivel naţional cât şi internaţional: conferinţe, congrese, prezentări de produse, mese rotunde, expoziţii, simpozioane.

Aerul condiționat vă oferă o doză de prospețime pe parcursul zilei, iar ceaiul, cafeaua și gustările, servite la restaurantul complexului, vă vor permite să rămâneți în formă pentru eveniment.

Centrul de Conferințe este perfect pentru întâlniri de bord, prezentări de grup, seminare de instruire sau oricare alt eveniment corporativ.

Ofertele noastre sunt destul de flexibile și pot fi ajustate pentru a satisface toate cerințele dumneavoastră. Vă rugăm să nu ezitați să discutați cu managerul nostru pentru ofertele curente.

La dispoziția dumneavoastră stă tot echipamentul necesar pentru o conferință de succes. Astfel sunt disponibile: Flip-chart, White Board, Ecran proiector și sistem de sunet surround.

DIRECŢII DE ACTIVITATE

Elementul de bază al sistemului educaţiei sindicale şi formării cadrelor sindicale a Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova este Institutul Muncii, căruia îi revine sarcina organizării nemijlocite a activităţii educaţionale în cadrul CNSM.

 

Sala polivalentă

Sala Polivalentă a Institutului Muncii este locul perfect pentru organizarea diferitor evenimente de nivel naţional şi internaţional: conferinţe, prezentări de produse, mese rotunde, expoziţii, simpozioane - cu capacitate de până la 400 persoane.

DESCOPERĂ

Locul perfect pentru organizarea diferitor evenimente de nivel naţional şi internaţional: conferinţe, congrese, prezentări de produse, mese rotunde, expoziţii, simpozioane.

CALITATE ȘI CONFORT

Sala este dotată cu un sistem audio performant, internet, proiector, ecran de proiecţii şi flip chart-uri conferind, astfel, o calitate înaltă evenimentului ce urmează a fi desfăşurat. Capacitatea sălii: 415 m2. Preț: 1000 lei/h.

Capacitatea sălii este de la 50 până la 400 de locuri. Nu mai puţin importantă este disponibilitatea noastră de a amenaja Sala Polivalentă corespunzător doleanţelor clienţilor.

Sistem audio performant. Vă lipsim de grijile legate de organizarea sonorizărilor și calitatea sunetului.

Proiector și ecran de proiecţii. Aveți posibilitatea de a face prezentări video la un ecran mare, deasemenea punem la dispoziția DVS flip chart-uri.

Internet WiFi. Bucurați-vă oaspeții cu internet de mare viteză în cadrul evenimentelor pe care le organizați.

Sala de conferinţe

Aici puteți organiza diferite evenimente de nivel naţional şi internaţional: întâlniri de afaceri, conferinţe, prezentări de produse, mese rotunde, expoziţii - cu o capacitate de până la 200 persoane.

Conferinţe, prezentări de produse, mese rotunde, expoziţii, simpozioane. Personal calificat, prețuri accesibile, locație unică.

CALITATE ȘI CONFORT

Sala este dotată cu un sistem audio performant, internet, proiector, ecran de proiecţii şi flip chart-uri conferind, astfel, o calitate înaltă evenimentului ce urmează a fi desfăşurat. Capacitatea sălii: 229 m2

Săli de training

Săli cu capacitatea de la 15 la 70 persoane pentru seminare, trainig, master-calss, întâlniri de board, conferințe

2 săli de training cu capacitatea de până la 30 persoane

Sălile sunt dotate cu multimedia, mese mobile, tablă flipchart, Wi-Fi. Auditoriile sunt amenajate în conformitate cu specificul fiecărui eveniment în parte. Capacitatea sălilor: 36 m2

3 săli de training cu capacitatea de până la 50 persoane

Sălile sunt dotate cu multimedia, mese mobile, aer condiționat, sonorizare, tablă flipchart, Wi-Fi. Auditoriile sunt amenajate în conformitate cu specificul fiecărui eveniment în parte. Capacitatea sălilor: 54 m2

4 săli de training cu capacitatea de până la 70 persoane

Sălile sunt dotate cu multimedia, mese mobile, aer condiționat, sonorizare, tablă flipchart, Wi-Fi. Auditoriile sunt amenajate în conformitate cu specificul fiecărui eveniment în parte. Capacitatea sălilor: 75 m2