SanMari

Logo SanMari Restaurant
68586
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

De fiecare dată, când vrei să dai o petrecere în afara casei tale, îţi pui întrebarea UNDE?

 

Noi îţi recomandăm restaurantul SanMari! Vom fi gazdă ospitalieră a oricărui eveniment de familie: nuntă, cumetrie, serbare aniversară etc. Asta pentru că suntem siguri de confortul şi atmosfera de care Vă îngrijiţi pentru oamenii dragi cu care alegeţi să fiţi alături la cele mai importante evenimente din viaţa Dvs.

Restaurantul SanMari este în topul localurilor selecte datorită unei deserviri impecabile, interiorului fin şi a bucatelor delicate. Personalul instruit Vă va satisface orice gust, sala care încape 200 de locuri va fi decorată personalizat la solicitarea Dvs., iar bucatele tradiţionale sau din bucăria europeană vor desăvârşi întregul unei sărbători de vis.

Ne-am gândit la toate aspectele, oferind tinerilor foişorul romantic unde se pot oficia cununii civile cu cei mai dragi oameni aproape. Cei care au gustat din friptura noastră cu mamaliguţă şi au ciocnit o cupă de vin de buturugă au devenit oaspeţi permanenţi. Calitatea şi tradiţia sunt lucrurile la care ţinem cel mai mult.

Amplasat într-o zonă verde şi liniştită, restaurantul SanMari chiar este localul în care oaspeţii Dvs. vor veni şi vor reveni cu placere de fiecare dată!