Savita - Anenii Noi

Logo Savita Sala de Nunti
Mob: (+373) 690-27-720
Mob: (+373) 691-10-764
E-mail: limar.grigore@gmail.com
26735
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Vă doriţi o nuntă de poveste într-o atmosferă deosebită, departe de zgomotele oraşului şi învăluită într-un parfum de aer proaspăt? Râvniţi organizarea de calitate a sărbătorii, cu gust şi atenţie în fiecare detaliu? Casa nunţii SAVITA este locaţia perfectă în acest sens!

SAVITA este un local rafinat, aflat într-o zonă feerică rurală, la doar 55 km de Chişinău, în s. Speia, r. Anenii Noi, pe malul drept al bătrânului Nistru.

Casa nunţii SAVITA dispune de două săli, interiorul cărora este realizat în culori pastelate, care, împletite cu celelalte elemente decorative, oferă ambianţa perfectă pentru a celebra diverse tipuri de ceremonii: petreceri corporative, ceremonii jubiliare alte sărbători importante din viaţa Dvs.

Capacitatea sălilor: sala mare - 250 locuri și sala mică - 50 locuri, ce poate fi utilizată ca sală de întâmpinare a oaspeţilor, fourchette ori sală de odihnă. Sălile sunt lipsite de coloane, fapt ce oferă spaţiu generos pentru dans.

Casa nunţii SAVITA - local rafinat ce îmbină clasicul cu modernul, propune un meniu variat. Bucatele tradiţionale în combinaţie cu cele europene satisfac poftele oricărui oaspete/invitat. Raportul preţ-calitate este cel mai optimal, începând cu 350 lei și variază în dependenţă de eveniment și meniul selectat.

Localul oferă terasă și parcare încăpătoare. La fel oferim servicii gratis, precum elemente decorative, ca arca tinerilor, covorul și flori la drumul de întâmpinare, lădiţă pentru bani ș. a. Pentru nunţile mai mult de 100 pers. deplasarea oaspeților la distanţa mai mari de 30 km de la local se oferă transport cu preţ redus la 50%. În anotimpul de iarnă oferim reducere până la 5% din meniu.

Casa nunţii SAVITA vă recomandă: LĂSAŢI GRIJILE NUNŢII PE SEAMA PROFESIONIŞTILOR, PENTRU BUNA DISPOZIŢIE ȘI LUXUL UNOR AMINTIRI FRUMOASE !!!