Select Banquet Hall

Logo Select Banquet Hall
Tel: (+373) 22 85-85-80
Mob: +(373) 69-50-09-00
Fax: +(373) 22-85-85-95
E-mail: office@select.md
63542
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

Sala Fusion
Sala Neoclasic
Sala Select
Numere hoteliere

DESPRE NOI

 

Profesionalismul este elementul cheie în abordarea clienților și oaspeților noștri, de aceea de la apel până la evaluarea post eveniment veți fi tratat cu amabilitate și tact.

Veți beneficia de o deservire impecabilă - avem event manageri specializați în organizarea nunților, bucătari iscusiți, chelneri calificați și decoratori cu gusturi rafinate. Cu așa o echipă în spate, nunta Dumneavoastră va fi memorabilă, iar invitații vor rămâne satisfăcuți.

Select Banquet Hall, aflat pe adresa Mircea cel Bătrân 21 dispune de 3 săli și două terase:

- Sala Select, până la 26 persoane;

- Sala Neoclasic, până la 100 persoane;

- Sala Fusion, până la 220 persoane.

Pentru noi contează flexibilitatea și orientarea către client, astfel pentru fiecare sală de nuntă Select avem oferte speciale personalizate și bonusuri, care vor simplifica bugetul evenimentului Dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul: www.select.md

sau sunați direct la numărul: 069 500 900 – Select Banquet Hall

                                        


                                                                                               OFERTE

Rezervă sala de nuntă pentru anul 2023 ACUM și primește cadouri generoase!

 

Fie e o tradiție, fie un stereotip, dar cele mai populare luni pentru celebrarea nunții sunt August și Septembrie. La cele mai bune restaurante pentru nunți aceste luni sunt rezervate cu un an jumătate înainte, de aceea, dacă planifici nunta în lunile de top în 2023, ai în vedere și acest  lucru. Restaurantul Select a pregătit pentru anul care vine oferte irezistibilă, care te ajută să economisești considerabil din bugetul de nuntă!

Dispunem de 3 săli cu capacitatea de la 50 la 220 persoane - Sala Neoclasic (50-100 persoane), sala Fusion (120-220 persoane) în incinta Select Banquet Hall. Le vedeți aici: select.md/ro/sali/

În dependență de sala pe care o veți alege, vă oferim bonusuri. Descoperiți ofertele aici:

Sala Neoclasic: select.md/ro/sali/neoclasic/

Sala Fusion: select.md/ro/sali/fusion/

Alegerea sălii pentru nuntă este simplă și plăcută, dacă lucrezi cu profesioniști în domeniu. Alegând Restaurantul Select, ești scutit de căutările lungi ale serviciilor adiționale pentru nuntă: poți comanda la noi colaci, candy bar, fourchette, tort, cocktail bar și băuturi la prețuri atractive. Programează o vizită la 069 500 900 sau pe www.select.md


Beneficiază de reducere 20% de la Restaurantul Select

Lunile August și Septembrie sunt printre cele mai populare pentru celebrarea nunții. Majoritatea cuplurilor le aleg doar pentru că așa se face, pe când, un succes mai mare îl au nunțile organizate în mai-iunie, pentru că timpul este prielnic, moderat de cald și oaspeții nu se vor topi de căldură la evenimentul tău. Vara a trecut, iar noi am pregătit surprize plăcute pentru lunile care vin. Fii pe fază, urmează ceva interesant.

De curând am lansat o ofertă inedită, care va fi valabilă în perioada Noiembrie-Aprilie. Ce include oferta?  De această dată, am decis să te surprindem cu 2 alternative minunate:
20% reducere la meniu SAU toate băuturile pentru eveniment, gratuit! Vezi mai jos ce presupune fiecare opțiune. Această ofertă se aplică la toate banchetele organizate la Select în perioada noiembrie-aprilie: nuntă, cumătrie, petreceri și altele. În același timp, rămân valabile toate bonusurile oferite în perioada caldă.

       I. Opțiunea 20% reducere la meniu

Aceasta înseamnă că prețul meniului se reduce de la 1150 la 920 lei, iar conținutul meniului rămâne același – 9 bucate reci și 3-4 bucate calde. Probabil te gândești, “hmmm, bine, dar în perioada rece și sortimentul e mai redus…”, ceea ce nu-i adevărat. În perioada noiembrie-aprilie avem un meniu chiar mai consistent decât în perioada caldă, deoarece iarna accentul se pune pe platouri din pește, carne. Prin urmare, nu ai nici un motiv să nu organizezi nunta în perioada care vine, din contra, mai beneficiezi și de reducere.

       II. Opțiunea toate băuturile gratuit

Dacă alegi această opțiune, vei scăpa de grijile procurării băuturilor alcoolice și nealcoolice, pentru că ți le oferim noi, pentru tot evenimentul. Sortimentul este unul bogat și variat, deci nu-ți va lipsi nimic. Cum să determini care opțiune ți se potrivește? Totul depinde de contingentul invitaților la evenimentul tău. Fă un calcul estimativ al băuturilor care urmează a fi consumate și compară-l cu costul meniului. Decizia va fi evident în favoarea opțiunii cu o economie mai mare.

Ajungând până aici, îți dai probabil întrebarea unde poți vedea oferta rece mai detaliat. Toată informația este plasată pe site. Alege oferta conform sălii care îți convine:

1. Sala Neoclasic, 50-100 persoane vezi oferta
2. Sala Fusion, 100-220 persoane vezi oferta


Oferta Sălii Select. Banchete mici - Bonusuri grandioase

Sala Select este potrivită pentru banchetele mai mici, petrecute într-un cerc mai familial, cu un număr de oaspeți de la 15 până la 26 persoane. Designul minimalist, bucătăria excepțională, aplasarea comodă a invitaților în sală și o deservire impecabilă, în principiu sunt cerințele care deja sunt de ajuns pentru un eveniment de succes. Noi însă am mers un pic mai departe și am adăugat la toate cele menționate mai sus o listă consistentă de bonusuri și servicii adiționale pentru comoditatea Dumneavoastră.

Cadoul Restaurantului pentru fiecare eveniment:
– Sistem audio, 2 TV LCD și Calculator
– Deservirea și organizarea evenimentului
– Meniu pentru echipa artistică – Dj și Fotograf
– Decorul sălii – 8 seturi coloristice, la alegere
– Parcare spațioasă pentru automobilele invitaților

Adițional vă punem la dispoziție servicii la preț convenabil:
– Băuturi alcoolice șe nealcoolice – achitare pe consum de facto
– Ceai în sortiment și cafea naturală – achitare pe consum de facto
– Candy Bar – sortiment de deserturi în tematica evenimentului
– Tort – sortiment larg și ornamentare individuală


Balul de absolvire la Restaurantul Select

Balul de absolvire - de aceast eveniment sunt legate nenumărate așteptări, speranțe și planuri. Fiecare absolvent și-l imagineză deosebit, însă ceea ce îi unește pe toți este dorința ca totul să fie impecabil.

Din experiență știm că fiecare eveniment are specificul său și reieșind din acest fapt am elaborat o ofertă specială pentru balul absolvenților. Am pregătit diverse pachete de meniu și cel mai important – pentru fiecare am creat bonusuri:

- Deservirea evenimentului
- Consum nelimitat – ceai în sortiment și cafea natural
- Candy Bar stilizat în tematica evenimentului

Mai multe bonusuri și oferta în detalii vedeți aici: Oferta pentru Bal de Absolvire.


 

Oferta pentru perioada rece de la Restaurantul Select – Reducere pentru cumătrie.

Cumătria este un eveniment emoționant, plin de bucurie și deosebit de important pentru fiecare familie. Și cât de mare e dorința, ca această zi să trezească în memoria tuturor invitaților doar amintiri plăcute. Sărbătoarea în cinstea copilului, cu o masă bogată și multă veselie este indispensabilă pentru poporul nostru. Anume din acest motiv, organizarea ei trebuie încrezută profesioniștilor, care cu siguranță o vor petrece impecabil.

Restaurantul Select cu cea mai mare plăcere va lua asupra sa toate grijile organizării primului eveniment de amploare al copilului Dumneavoastră. Ambianță elegantă, amplasarea comodă a localului, bucătăria delicioasă și deservirea desăvârșită, cu certitudine îl va impresiona la maxim pe fiecare oaspete.

În același timp, eroul sărbătorii la fel, nu va rămâne fără atenție. Pentru copilul Dumneavoastră, Restaurantul a pregătit o cameră de odihnă, sau chiar somn, departe de gălăgia petrecerii.

Și cel mai important. Dacă v-ați decis să sărbătoriți cumătria în perioada rece a anului, Restaurantul Select vă oferă o Reducere nemaipomenită: -20% reducere de la meniul pentru banchet. Mai multe detalii aflați aici: Oferta pentru banchet în perioada rece.