Select Banquet Hall

Logo Select Banquet Hall
Tel: (+373 22) 85-85-80
Mob: (+373) 69-500-900
Fax: (+373 22) 85-85-95
E-mail: office@select.md
43873
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

Sala Fusion
Sala Neoclasic
Sala Select
Numere hoteliere

DESPRE NOI

reducerela cumatrie Select Banquet Hall

Oferta pentru perioada rece de la Restaurantul Select – Reducere pentru cumătrie.

Cumătria este un eveniment emoționant, plin de bucurie și deosebit de important pentru fiecare familie. Și cât de mare e dorința, ca această zi să trezească în memoria tuturor invitaților doar amintiri plăcute. Sărbătoarea în cinstea copilului, cu o masă bogată și multă veselie este indispensabilă pentru poporul nostru. Anume din acest motiv, organizarea ei trebuie încrezută profesioniștilor, care cu siguranță o vor petrece impecabil.

Restaurantul Select cu cea mai mare plăcere va lua asupra sa toate grijile organizării primului eveniment de amploare al copilului Dumneavoastră. Ambianță elegantă, amplasarea comodă a localului, bucătăria delicioasă și deservirea desăvârșită, cu certitudine îl va impresiona la maxim pe fiecare oaspete.

În același timp, eroul sărbătorii la fel, nu va rămâne fără atenție. Pentru copilul Dumneavoastră, Restaurantul a pregătit o cameră de odihnă, sau chiar somn, departe de gălăgia petrecerii.

Și cel mai important. Dacă v-ați decis să sărbătoriți cumătria în perioada rece a anului, Restaurantul Select vă oferă o Reducere nemaipomenită: -20% reducere de la meniul pentru banchet. Mai multe detalii aflați aici: Oferta pentru banchet în perioada rece.


RESTAURANTUL «SELECT BANQUET HALL» - O CĂLĂTORIE FABULOASĂ ÎN CONFORTABILA ÎMPĂRĂȚIE A LUXULUI ȘI FRUMUSEȚII!

Singura modalitate de a sărbători nunta expresiv și indimenticabil - este organizarea evenimentului în compania prietenilor și celor mai apropiate persoane. Cu toate acestea, pentru ca ceremonia de nuntă să devina inimitabilă și formidabilă, nu este suficientă doar singura dorință a Dumneavoastră.

Complexul restaurantului Select Banquet Hall, garantează clienților săi, că nivelul înalt de organizare a ceremoniei de nuntă va depăși toate așteptările lor. Neapăratele avantaje și priorități de celebrare a ceremoniei de nuntă în restaurantul «Select Banquet Hall» sunt:

- Un design de interior formidabil!

Un decor cu adevărat "extravagant", al interiorului restaurantului, produce o impresie fascinantă chiar și asupra celor mai exigenți clienți. Dumneavoastră Veți face o călătorie de neuitat în lumea palpitantă, misterioasă și creativă.

- Frumusețe și confort!

Jocul intrigant între stil și culoare al celor două săli mari, este un alt indiciu distinctiv al restaurantului Select Banquet Hall.

Sala Fusion - cu o capacitate cuprinsă între 120-250 de persoane, prezintă un regat dalb aparte, cu o suprafață de 550 de m². Aici domină veritabila atmosferă suprarealistă. Pereții dalbi – decorați cu ornamente dantelate în stil fusion, mobilier elegant și funcțional, nișe sinuoase, lustre originale, linii sofisticate și molatice – Vă vor face să plonjați în atmosfera suprarealismului funcțional și clasicii rafinate.

Sala Neoclasică - cu o suprafață de circa 270 m², este menită să primească în pereții săi 60-100 de oaspeți – prezintă o finalizare modernă a clasicii riguroase. Caracteristicile distinctive ale acestei săli: rafinament, ușurință și liniaritate. Simbioza designului din lemn a pereților, podelelor, coloanelor și tavanului, accentuează cu expresivitate mesele și scaunele în huse total dalbe. Un minim de elemente decorative, note subtile antice și proporții stricte.

Sala Select - amenajată în stil loft cu capacitatea de 15-30 persoane. Un deosebit criteriu este atitudinea precaută acordată oaspeților, Datorită caruia banchetul devine o petrecere de neuitat și lasă emoții pozitive oaspeților. Orice eveniment, fie zi de naștere sau petrecere corporativă, organizată în sala Select devine - sărbatoare originală.

- Bucătăria delicioasă și servicii de cea mai înaltă calitate!

O asocire deosebită a gusturilor, măiestria preparării bucatelor tradiționale, experimentele gastronomice reușite, decorarea excepțională a bucatelor și deservirea la cel mai înalt nivel, plasează localul Select Banquet Hall printre cei mai de seamă lideri din industria nunților.

Dacă planificați o ceremonie de nuntă, terasa spațioasă a complexului Select Banquet Hall este perfectă pentru înregistrarea căsătoriei.

Frumusețea naturii completează armonios misterul evenimentului ce cu siguranță va ramâne o amintire de dragoste pe viață.

Una din cele mai plăcute surprize ale "Select Banquet Hall" sunt două apartamente luxoase şi confortabile pentru tineri, unde proaspăt căsătoriţii vor putea întâlni prima lor dimineaţă în calitate de soţ şi soţie.

O altă componentă importantă şi în acelaşi timp distinctă a restaurantului Select Banquet Hall este camera de copii, înzestrată cu jocuri, TV şi loc de odihnă. Astfel, odihna plăcută este garantată atât celor mari cât şi celor mici, în cazul în care oaspeţii vor pofti împreună cu copii lor.