Select Banquet Hall

Logo Select Banquet Hall
Tel: +(373-228) 5-85-80
Mob: +(373) 69-50-09-00
Mob: +(373) 69-30-09-00
Fax: +(373) 22-85-85-95
E-mail: office@select.md
46866
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

Sala Fusion
Sala Neoclasic
Sala Select
Numere hoteliere

DESPRE NOI

Profesionalismul este elementul cheie în abordarea clienților și oaspeților noștri, de aceea de la apel până la evaluarea post eveniment veți fi tratat cu aceeași amabilitate și tact.

Veți beneficia de o deservire impecabilă - avem event manageri specializați în organizarea nunților, bucătari iscusiți, chelneri calificați și decoratori cu gusturi rafinate. Cu așa o echipă în spate, nunta Dumneavoastră va fi memorabilă, iar invitații vor rămâne satisfăcuți.

Restaurantul Select dispune de două locații în Chișinău:

Select Banquet Hall, aflat pe adresa Mircea cel Bătrân 21. Acesta include 3 săli și două terase:

- Sala Select, până la 30 persoane;

- Sala Neoclasic, până la 100 persoane;

- Sala Fusion, până la persoane.

Select Filarmonica, aflată în centrul Chișinăului, pe strada Mitropolit Varlaam, 78. Sala are o capacitate de 100 persoane, având toate funcționalitățile necesare unui eveniment.

Pentru noi contează flexibilitatea și orientarea către client, astfel pentru fiecare sală de nuntă Select avem oferte speciale personalizate și bonusuri, care vor simplifica bugetul evenimentului Dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul: select.md

sau sunați direct la numărul: 069 500 900 – Select Banquet Hall

                                                   069 300 900 – Select Filarmonica


                                                                                               OFERTE

Oferta Sălii Select. Banchete mici - Bonusuri grandioase

Sala Select este potrivită pentru banchetele mai mici, petrecute într-un cerc mai familial, cu un număr de oaspeți de la 15 până la 26 persoane. Designul minimalist, bucătăria excepțională, aplasarea comodă a invitaților în sală și o deservire impecabilă, în principiu sunt cerințele care deja sunt de ajuns pentru un eveniment de succes. Noi însă am mers un pic mai departe și am adăugat la toate cele menționate mai sus o listă consistentă de bonusuri și servicii adiționale pentru comoditatea Dumneavoastră.

Cadoul Restaurantului pentru fiecare eveniment:
– Sistem audio, 2 TV LCD și Calculator
– Deservirea și organizarea evenimentului
– Meniu pentru echipa artistică – Dj și Fotograf
– Decorul sălii – 8 seturi coloristice, la alegere
– Parcare spațioasă pentru automobilele invitaților

Adițional vă punem la dispoziție servicii la preț convenabil:
– Băuturi alcoolice șe nealcoolice – achitare pe consum de facto
– Ceai în sortiment și cafea naturală – achitare pe consum de facto
– Candy Bar – sortiment de deserturi în tematica evenimentului
– Tort – sortiment larg și ornamentare individuală


Balul de absolvire la Restaurantul Select

Balul de absolvire - de aceast eveniment sunt legate nenumărate așteptări, speranțe și planuri. Fiecare absolvent și-l imagineză deosebit, însă ceea ce îi unește pe toți este dorința ca totul să fie impecabil.

Din experiență știm că fiecare eveniment are specificul său și reieșind din acest fapt am elaborat o ofertă specială pentru balul absolvenților. Am pregătit diverse pachete de meniu și cel mai important – pentru fiecare am creat bonusuri:

- Deservirea evenimentului
- Consum nelimitat – ceai în sortiment și cafea natural
- Candy Bar stilizat în tematica evenimentului

Mai multe bonusuri și oferta în detalii vedței aici: Oferta pentru Bal de Absolvire.


reducerela cumatrie Select Banquet Hall

Oferta pentru perioada rece de la Restaurantul Select – Reducere pentru cumătrie.

Cumătria este un eveniment emoționant, plin de bucurie și deosebit de important pentru fiecare familie. Și cât de mare e dorința, ca această zi să trezească în memoria tuturor invitaților doar amintiri plăcute. Sărbătoarea în cinstea copilului, cu o masă bogată și multă veselie este indispensabilă pentru poporul nostru. Anume din acest motiv, organizarea ei trebuie încrezută profesioniștilor, care cu siguranță o vor petrece impecabil.

Restaurantul Select cu cea mai mare plăcere va lua asupra sa toate grijile organizării primului eveniment de amploare al copilului Dumneavoastră. Ambianță elegantă, amplasarea comodă a localului, bucătăria delicioasă și deservirea desăvârșită, cu certitudine îl va impresiona la maxim pe fiecare oaspete.

În același timp, eroul sărbătorii la fel, nu va rămâne fără atenție. Pentru copilul Dumneavoastră, Restaurantul a pregătit o cameră de odihnă, sau chiar somn, departe de gălăgia petrecerii.

Și cel mai important. Dacă v-ați decis să sărbătoriți cumătria în perioada rece a anului, Restaurantul Select vă oferă o Reducere nemaipomenită: -20% reducere de la meniul pentru banchet. Mai multe detalii aflați aici: Oferta pentru banchet în perioada rece.