Sud Est

Logo Sud Est Restaurant
46246
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

"Sud Est" este restaurantul care îşi are locaţia la intrarea în oraşul Ştefan Vodă pe traseul R30 şi este locul unde ceremonia dumneavoastră va fi perfectă deoarece o echipă de profesioniști va sta la dispoziţia dumneavoastră!

Dacă doriți să organizați o nuntă, cumetrie, zi de naștere sau un banchet, într-un decor deosebit, atât în interior cât şi în exterior, cu o ambianţă primitoare atunci restaurantul nostru vă va oferi cele mai bune servicii şi o deservire impecabilă.

 

Sala este amenajată în stil neo-clasic respectând elementele definitorii ale clasicului şi modernului. Interiorul clasic este determinat de licăritul lustrelor de cristal, draperiile de culoarea bronzului și ilustrațiile tablourilor cu rame aurii. Iar din modern sunt prezente podurile lucioase, iluminarea led, sistem de ventilare, ornamente de piatră și coloane căptușite cu oglinzi. Pe lângă aceste decorațiuni mai sunt prezente și arca de flori pentru întâlnirea oaspeților, aranjamente florale pe mese și panou de distribuție a oaspeților. Iar pentru ca petrecerea să fie de neuitat se permite aplicarea decorului personalizat conform tematicii dorite de client.

Fiind foarte încăpătoare, sala poate găzdui până la 200 de persoane, având suficient spațiu pentru muzicieni și pentru dansatori. Pentru comoditatea invitaților o cameră pentru depozitarea cadourilor este prevăzută în incinta localului.

Meniul restaurantului oferă mâncăruri tradiționale moldovenești care sunt pregătite de o echipă de bucătari iscusiți. Iar o echipă de chelneri destoinici vă va răsfăța cu o deservire demnă de nota zece.

 

În curte sunt amenajate mai multe activități destinate atât pentru cei mici, care au ocazia să zburde în voie la terenul de joacă, iar adulții își pot petrece timpul la o terasă spațioasă amenajată în aer liber sau la piscina din preajmă. La terasă pot fi organizate diverse petreceri iar piscina este amenajată cu șezlonguri și umbrele. În timpul petrecerilor curtea este locul ideal pentru refugierea de la ceremonia veselă și zgomotoasă pentru câteva clipe de odihnă.

Pentru oaspeții localului este prevăzută o zonă destinată parcării automobilelor.

Un bonus din partea administrației este că oferă clienților săi transport gratuit în raza a 30 de km de la local.

Restaurantul "Sud Est" este locul în care decorul viu creează o atmosferă divină și liniștită pentru serbarea cu succes a unei ceremonii perfecte!

Vă invităm cu drag pentru a petrece o ceremonie de neuitat la restaurantul care îşi are locaţia la intrarea în oraşul Ştefan Vodă pe traseul R30.
Numărul de telefon: