SV - Banquet Hall

SV Banquet Hall - Todiresti
Mob: (+373) 788-51-733
Mob: (+373) 691-51-733
20607
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

SV Banquet Hall este parte din Complexul SV, un local unical în Moldova, care îmbină mai multe variante de disctracţie. Un restaurant creat cu mult suflet pentru cei mai rafinaţi oaspeti si gindit pina la ultimul detaliu. Sala de banchet acopera o suprafaţa de 500 m patrati. Culorile in care a fost executat sunt culori deschise, elegante si solemne, ideale pentru a fi combinate cu decor de orice nuanţă. Sala are o capacitate de pina la 180 de locuri sau 250 de persoane in cazul unui fourchette. Ne-am dorit un restaurant luminos, cu plafoane inalte, lustre de lux si cu diverse tehnici de iluminare moderne, care vor fi cel mai deosebit decor la evenimentul dvs. ­­­

Locaţia restaurantului este un plus ce merită menţionat, fiind situat intr-o zonă separată. La doar 18 km departare de Chisinău si o disponiblitate de doar 20 minute. Desi situat intr-o zona rurala, face faţă celor mai sofisticate cerinţe.

La crearea salii am luat in calcul toate aspectele unui eveniment perfect, avind ca scop satisfacţia maxima si confortul oaspeţilor. Scena spatioasa pentru artişti, decorul rafinat si profesionalismul personalului, deservirea impecabila, meniul unui restaurant de cinci stele, terasa de vara spaţioasă si amenajată intr-un stil deosebit, ideală pentru inregistrarea casătoriei in aer liber, intimpinarea oaspetilor si un fourchette de zile mari, atit de mult apreciată pe timp de vară ca zona lounge. Acestea sunt citeva din aspetele ce merită a fi evidenţiate la prezentarea restaurantului.  In sala am ales mesele rotunde pentru comfortul maxim a oaspeţilor. La fel dispunem si de un living, comod pentru depozitarea cadourilor, lucrurilor si accesoriilor necesare pentru petrecere şi pentru cele 5 minute de recreere in timpul evenimentului.

Bucatele din meniu sunt unul din aspectele de bază cu care ne mindrim. Cei mai apreciaţi bucatari au stat la baza acestor delicii si v-au pregatit un meniu universal, care îmbina perfect tradiţiile moldoveneşti cu influenţele culinare moderne, iar preţurile si calitatea vă vor uimi plăcut.

Suntem la dispoziţia dumneavoastră in organizarea unui eveniment perfect, fiind dispuşi să prestam orice serviciu ce ţine de organizarea petrecerii la comanda dvs. Suntem pregatiţi să venim în intimpinare oricaror necesitaţi individuale pentru a va face evenimentul cit mai special şi a vă îndeplini cele mai indrazneţe așteptări. Situat mai departe de agitaţia urbană, întregul complex “SV”, va fi exact locul perfect pentru cel mai special eveniment!