Sydney

Logo Sydney Restaurant
Mob: (+373) 680-04-206
E-mail: ion_brodetchi@mail.ru
57677
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Situat în orașul Orhei, cu o curte plină de terenuri frumoase, bucate delicioase și împrejurimi uimitoare, sala de festivități „Sydney” oferă tot de ce aveți nevoie pentru o zi cu adevărat memorabilă.
Indiferent dacă plănuiți o mică ceremonie sau o nuntă grandioasă, veți fi plăcut surprinși de flexibilitatea personalului care face totul pentru a vă asigura că aveți o ceremonie unică și fantastică la care ați visat mereu.

„Sydney” te întâmpină cu o curte generoasă și cochet amenajată. Multitudinea de havuzuri, flori, arbuști, bănci și canapele de terasă formează zonele de relaxare pentru invitați, dar și fundalul ideal pentru cele mai romantice fotografii ale evenimentului dumneavoastră. În acest cadru pitoresc, în foișorul modern amenajat, poate fi organizată procesiunea de întâmpinare a
oaspeților în care oaspeții se vor simți precum niște staruri pășind pe covorul roșu.

Holul localului plăcut surprinde cu magnitudinea sa. Aici poate fi organizată recepția oaspeților în perioada rece a anului sau cununia civilă.

Candy-barul îi așteaptă pe oaspeții care se pot relaxa pe una din canapelele armonios amenajate. Holul poate fi decorat la discreția dumneavoastră oferind o notă romantică petrecerii. În centrul holului se află scara de acces la nivelul doi, unde se află sala mare care poate găzdui diverse ceremonii de până la 250 de invitați. Sala are un stil deosebit, care fascinează cu eleganța sa fiind folosite combinații inedite și îndrăznețe de tonuri bej-argintii.

Sala de festivități a fost realizată într-un mod deosebit astfel încât coloanele de susținere să fie într-un număr cât mai mic și să nu incomodeze invitații petrecerii. Pentru orchestră este prevăzut un spațiu special, iar doritorii de a dansa o pot face pe ringul generos din fața prezidiului.

La „Sydney” veți găsi două săli și o cafenea-club, fiind situate la cele trei etaje ale complexului, astfel aici pot fi găzduite diverse tipuri de ceremonii private precum și corporative sau de afaceri.

Aici găsiți o selecție largă de bucate delicioase și băuturi de calitate pentru a selecta meniul potrivit evenimentului dumneavoastră.
Echipa localului este pe deplin dotată și experimentată pentru a oferi o abordare personală fiecărui oaspete, iar administrația va avea grijă să vă ofere tot suportul pentru a vă ajuta să planificați chiar și cele mai mici detalii ale petrecerii mult așteptate.

Restaurantul „Sydney” este locul perfect pentru ziua nunții sau ceremonia dumneavoastră de vis. Vă așteptăm cu mult drag!