Tezaur

Mob: (+373) 796-12-721
9573
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

 

Restaurantul „Tezaur” stabilește un nou standard de eleganță romantică fiind locația perfectă pentru a organiza ceremonii civile, corporative și private.
Situat în centrul satului Bardar, raionul Ialoveni, restaurantul nostru se află la doar 15 minute distanță de Chișinău. Marca calității noastre vor fi prezentate de coordonarea celui mai mic detaliu și bineînțeles cocktail-uri de bun-venit.


Pentru ziua dumneavoastră specială, vi se pun la dispoziție trei săli cu capacitate diferită pentru a vă bucura de evenimentul organizat: sala mare – 200 de oaspeți, sala medie – 50 de invitați iar sala mică are o capacitate de 30 de oaspeți și desigur o terasă verde generoasă pentru relaxare în aer liber.

Sala mare ca și celelalte două săli vă oferă un stil clasic rafinat ce combină tradiția cu nuanțe de modern într-o atmosferă de eleganță și confort. Serviciile impecabile oferite de personalul restaurantului fac ca oaspeții dumneavoastră să simtă pe deplin luxul și exclusivismul evenimentului organizat.

Curtea restaurantului este elegant amenajată cu o multitudine de spații verzi în care oaspeții cu mic, cu mare se pot bucura de liniștea locului și de leagănele din foișoarele localului. Un alt motiv în alegerea restaurantului „Tezaur” este fără îndoială prețul destul de accesibil.

Acesta variază în dependență de meniul ales între 350 și 700 lei. În cadrul restaurantului nostru bucatele tradiționale asortate cu meniul modern și
personalizat sunt cartea de vizită a bucătarilor noștri.
Suntem bucuroși să vă oferim posibilitatea să creați propriul pachet personalizat cu un meniu doar pentru dumneavoastră. Proiectate în parteneriat cu bucătarii noștri talentați, pachetele personalizate vă oferă libertatea de a alege numărul de invitați și un meniu complet pentru a impresiona oaspeții cu bucate alese.
Am selectat furnizorii noștri și servim numai cele mai bune produse, folosind ingrediente clasice proaspete cu tehnici moderne, pentru a vă asigura că banchetul petrecut în restaurantul nostru este într-adevăr o experiență uimitoare.Niciun detaliu nu este prea mic pentru echipa noastră încât să vă ofere o atmosferă relaxată și confortabilă.

Suntem bucuroși să ne onorați cu prezența la toate evenimentele solicitate de dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție oricând contactându-ne la telefoanele: (+373) 796-12-721