Versailles - Orhei

Logo Versailles Restaurant
Tel: (+373) 023 58-42-64
Mob: (+373) 688-11-006
Mob: (+373) 691-71-344
E-mail: manvalsdv@yahoo.com
42047
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

Restaurant Versailles
Lounge bar Le cafe

DESPRE NOI

Paris – capitala eleganței și a rafinamentului, capitala ce are o tumultoasă istorie și bogată varietate a culturii, capitala care și în prezent scrie istorie prin bunul său gust pentru modă, parfumerie, bucătărie, vinuri și arhitectură. Parisul este marcat prin superbele construcții ale Turnului Eiffel, Arcei de Triumf și desigur al Palatului Versailles, care a progresat tendințele frumosului și rămâne până și în prezent un etalon al șicului.

O oază a aristocrației franceze este ascunsă printre codrii milenari, chiar în inima Orheiului unde se află – „Restaurantul Versailles”. Acesta a fost intenționat creat, în același stil ca și palatul francez, pentru a reda emoțiile aristocrației franceze care pot fi resimțite în fiecare element al localului.

Decorul realizat în nuanțe pastelate, cu elemente de feronerie și mobilier din lemn tapițat, oferă căldură și confort invitaților și predispune la o stare de spirit binevoitoare. La fel, această stare este menținută de personalul înalt calificat care oferă servicii de neegalat.

Chelnerii amabili sunt atenți să vă răsfețe, iar bucătarii cu drag pregătesc bucate savuroase din bucătăria europeană cât și din cea națională. Meniul poate fi conceput individual încât să fie pe placul tuturor, de asemenea poate fi realizat un meniu pentru masa ”a la fourchette”, care va încânta nu doar papilele gustative ci și privirile celor din jur.

Sala restaurantului a fost realizată astfel încât coloanele de susținere să fie într-un număr cât mai mic ca să nu incomodeze mesenii și să permită o capacitate de 240 de locuri. Este prevăzut spațiu pentru orchestră și ring de dans care oferă tuturor doritorilor suficient spațiu pentru pașii de dans. Persoanele care doresc să se retragă de pe ringul de dans se pot acomoda pe fotoliile create în același stil select.

 

Pentru cei ce respectă tradiția de a doua zi și doresc să depășească mahmureala cu o zeamă tradițională, se pune la dispoziție sala – „Le Cafe” care, fiind mai mică, oferă un cadru mai familial. Această sală are o capacitate de până la 70 de persoane și a fost creată în stil modern, dar cu același fler francez și este un lounge-bar popular printre persoanele care doresc să se odihnească de forfota zilnică. Acesta, precum și sala restaurantului oferă posibilitatea de a organiza orice alt tip de festivitate cum ar fi: botezuri, cumetrii, zile de naștere, petreceri tematice, seminare sau întâlniri de afaceri și altele.

Bucătăria tradițional-europeană și personalul amabil vor sta la dispoziția Dvs. și vă va oferi clipe speciale ceremoniei organizate în „Le Cafe”.

Vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații contactându-ne la numerele de telefoane:
(+373) 0235-84-264, 688-11-006, 691-71-344
sau vă așteptăm cu drag la adresa:
orașul Orhei, str. Vasile Lupu, 44.

Restaurantul „Versailles” și lounge-barul „Le Cafe” sunt o părticică a lumii franceze în centrul Moldovei, care oferă emoții de neuitat datorită luxului și stilului aristocratic.

 

Pagina "Le Cafe" pe facebook