Vila Nouă

Logo Vila Noua Restaurant
Tel: (+373) 22 45-03-09
Mob: (+373) 697-77-575
Mob: (+373) 790-77-575
Mob: (+373) 682-99-757
Fax: (+373) 22 42-57-56
E-mail: restaurant@vilanoua.md
68527
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Uimitorul restaurant „Vila Nouă”, este localul care deja de doisprezece ani definește eleganța oferind un cadru special pentru a servi masa sau pentru a celebra un eveniment select alături de familie, prieteni sau parteneri de afaceri.
Aici, la „Vila Nouă”, oricine, indiferent de preferințele sale, va fi plăcut surprins de decorul clasic în combinație cu cel modern și mobilierul exclusiv și confortabil, care fascinează prin imaginație si inspirație.
Candelabrele de cristal, jocurile de lumini și culorile hipnotice, creează o desăvârșită atmosferă de relaxare și rafinament.

 

Cele trei săli ale restaurantului sunt atât de similare și totodată atât de distincte oferind ambianțe diferite oaspeților săi:
Sala mare are o capacitate de 150 de oaspeți și este perfectă pentru ceremonii fastuoase și corporative. Cea de-a doua sală este destinată pentru petreceri de până la 90 de invitați iar sala mică creează un cadru perfect pentru o cină romantică sau poate găzdui o festivitate
intimă de până la 50 de invitați.

 

Toate sălile se află la etaje diferite și au un mic lobby, wc și acces la terase. De asemenea sălile sunt dotate cu aer condiționat. Pentru fumători sunt destinate locuri speciale iar pentru copii este amenajat un teren de joacă special în care aceștia se pot juca în voie sub supravegherea unui animator.
În perioada caldă a anului toți doritorii se pot destinde la cele două terase ale restaurantului care sunt amenajate respectând rafinamentul din interior. Mobila împletită extrem de confortabilă oferă un număr mare de locuri și posibilitatea de a organiza petreceri și în aer liber.

 

O experiență deosebită este oferită de bucătăria restaurantului care servește doar mâncăruri savuroase realizate respectând rețetele tradiționale, italiene și franceze. Bucatele făcute aici denotă multă imaginație si rafinament fiind preparate la cele mai înalte standarde și doar din ingrediente proaspete doar de la distribuitori verificați. Pentru fiecare eveniment meniul este abordat individual pentru a oferi oaspeților un eveniment de neuitat.

Restaurantul „Vila Nouă” este localul în care deservirea este impecabilă cu ospătari atenți, amabili si foarte sociabili. Serviciul personalului poate fi cu siguranță apreciat ca fiind unul de 5 stele care va crea o experiență unică și personalizată și care va impresiona pe oricine.

Sunteți oricând bineveniți la restaurantul „Vila Nouă”!


NOUTĂȚI