Vivodent

logo Vivodent Clinica Stomatologica Chisinau Centru

DESPRE NOI

VIVODENT este un Centru Stomatologic de performanță care Vă pune la dispoziție cele mai moderne tehnologii și materiale pentru a vă îngriji sănătatea într-o atmosferă calmă și de maxim confort.

Istoria fondării Centrului Stomatologic VIVODENT începe cu anul 1989 cu denumirea de “Dans”, mai târziu redenumit ca “Dentis”, iar mai apoi, în 1995 să fie înregistrat cu numele de “VIVODENT”. “VIVODENT”de la “VIVO”+ “DENT” – (Viaţa) unui dinte.

VIVODENT dispune de o echipă de profesionişti care caută în permanenţă să fie la curent cu ultimele cercetări şi metode moderne de tratament stomatologic, participând la cursuri şi congrese internaţionale de specialitate.

Ne dezvoltam în continuu pentru a oferi servicii stomatologice de calitate pacienţilor noştri. Credem în utilizarea tehnologiilor moderne care permit obţinerea rezultatelor de excepţie în domeniul stomatologic.

Centrul stomatologic Vivodent prestează toate serviciile stomatologice performante de ultimă generație la cea mai înaltă calitate.

Vivodent – trăiește zîmbind!

 

 
PROGRAM DE LUCRU
 
Luni-Vineri
 
Sîmbătă
09:00 - 18:00
 
09:00 - 14:00

 


ULTIMILE NOASTRE LUCRĂRI

NOVADENT este un centru stomatologic de performanță care Vă pune la dispoziție cele mai moderne tehnologii și materiale pentru a vă îngriji sănătatea într-o atmosferă ...

Orice moment frumos din viata noastra devine memorabil cand este incununat de un zambet armonios! Echipa noastra de medici stomatologi, specializati in fiecare ramura a medicinei ...

Situată în centrul capitalei, pe str. Mihail Kogălniceanu 41, la doar câteva minute de Universitatea de Stat şi uşor accesibilă cu orice mijloc de transport, clinica ...