Главная Новости компаний Poseidon CELE MAI SIMPLE SFATURI PENTRU MIRI

CELE MAI SIMPLE SFATURI PENTRU MIRI

5336 автор: Poseidon 17 Октября 2018

Mob: (+373) 690-36-333

Nunta fiind unul dintre cele mai emoționante evenimente din viața unui cuplu, ajunge a fi și unul dintre cele mai stresante. Totuși, nu trebuie să uităm că nunta este sărbătoarea voastră, în primul rând. Astfel, dacă vă doriți să aveți parte de o sărbătoare frumoasă și lipsită de incidente, țineți cont de următoarele 3 sfaturi:

1. Odihna | Știm cu toții prin ce rutină trec mirii, mai ales mireasa, cu o seară înainte de nuntă, însă nu uitați că în primul rând trebuie să fiți odihniți, pentru a putea radia a doua zi. Toți ochii vor fi pe miri, asigurați-vă că veți avea suficientă energie pentru a petrece frumos.

2. Micul dejun | Pe cât de multe nu ați trebui să reușiți în ziua nunții, nu omiteți micul dejun, sub nici o formă. Emoțiile, dar și solicitarea fizică va fi la ordinea zilei, astfel aveți nevoie de multe puteri pentru o petrecere pe măsură.

3. Ocazia | Indiferent de cât de puțini sau mulți invitați urmează să aveți, nu uitați, că în primul rând, petrecerea se dă în cinstea voastră, astfel, totul trebuie să fie exact așa cum vă doriți. Nu încercați să satisfaceți așteptările cuiva. Evenimentul va trece, oaspeții peste o perioadă vor uita detaliile, dar pentru voi va rămâne o amintire pentru o viață.

Fiți cu ochii pe noi, revenim cu alte sfaturi și sugestii pe parcurs.
Cu drag,
Echipa Poseidon

Mob: (+373) 690-36-333