Acasă ARTICOLE Planificare eveniment (partea I)

Planificare eveniment (partea I)

8312 29 Ianuarie 2016

Partea I

Doriți să organizați un eveniment? Nimic mai simplu! Deoarece ne dorim ca evenimentul dumneavoastră să fie perfect, noi, cei din echipa site-ului www.virtualtur.md dorim să vă ghidăm printre momentele-cheie ale febrei pregătirilor cu niște sfaturi și comentarii utile pentru planificarea unui moment special din viața Dumneavoastră și a celor dragi. Orice festivitate este importmomenterantă, fie că e nuntă, botez, aniversare, bal, eveniment corporativ sau o altă ceremonie, de aceea, este esențial ca orice celebrare să fie bazată pe cele mai inovatoare și moderne idei în domeniu. Astfel, vă oferim posibilitatea de a plănui până în cel mai mic detaliu orice ceremonie.

Evenimentul dumneavoastră va arăta așa cum v-ați dorit!

Restaurante, Săli de banchet

Un eveniment perfect începe de la un local bine ales! Aici găsiți denumiri de restaurante atât din capitală cât și din țară, tururile virtuale ale acestora, precum și adresele lor.

Sperăm să găsiți restaurantul potrivit evenimentului organizat, mai ales că astăzi există o vastă varietate de localuri ce diferă ca dimensiuni, stil și preț.

Muzicanți, Moderatori, DJ

Muzica este unul dintre cei mai importanți factori pentru o petrecere cu adevărat jovială și magnifică! Cu ajutorul ei veți putea împărtăși bucuria dumneavoastră cu toți invitații. În acest scop, vă punem la dispoziție o listă de muzicieni care vor avea grijă să vă ofere un fon muzical perfect, precum și cadrul potrivit ca invitații voștri să se bucure de o atmosferă plină de veselie și voie bună.

O muzică minunată va face ca orice eveniment să fie plin de eleganță si rafinament!

Organizatori eveniment

Dacă doriți să organizați un eveniment unic, care să reprezinte cu adevărat dorințele, personalitatea și stilul dumneavoastră, atunci Agențiile de organizare a evenimentelor reprezintă soluția ideală pentru organizarea oricărei petreceri, deoarece puteți să lăsați în grija lor tot ce v-ar putea obosi sau stresa înainte de ceremonie. Aceste agenții au experiența și mijloacele necesare pentru a planifica până în cele mai mici detalii o festivitate, dar și de a rezolva orice problemă ce s-ar putea ivi în timpul festivității.

Decorațiuni / Buchetul miresei

În cadrul oricărui eveniment, decorul este cheia unui anturaj plăcut. O multitudine de elemente de decor precum: compoziții florale, baloane, pahare, coșuri pentru bani, coșulețe pentru cocarde, pernuțe pentru verighete și multe altele pot fi alese în acest catalog.

Din flori naturale, uscate sau artificiale, Buchetul miresei este cea mai importantă compoziție florală din viața oricărei domnișoare, de aceea, vă oferim posibilitatea să selectați un număr mare de florari iscusiți și florării ce vă pot satisface ideile și dorințele.

Orice temă a nunții se va oglindi perfect în decorațiunile florale, pentru a crea un eveniment unic și rafinat. Specialiști în arta florală și designeri vor realiza pentru dumneavoastră aranjamente clasice sau neobișnuite, elegante sau vesele, glamour sau romantice.