Acasă ARTICOLE Planificare eveniment (partea III)

Planificare eveniment (partea III)

6713 29 Ianuarie 2016

Partea III

Torte / Colaci / Băuturi

Unul din cele mai dulci momente al oricărui eveniment este torta! Fie că e o zi de naștere, un botez, o nuntă sau o altă ceremonie, torta este acel aspect pe care toți invitații îl apreciază și îl țin minte. Colacii, de asemenea sunt o parte integrantă a oricărei ceremonii, astfel respectându-se datina strămoșească de celebrare a sărbătorilor. În cazul în care invitații vor prefera un cocktail rafinat sau alte băuturi mai tari, aici aveți posibilitatea de a selecta băuturile care vor întreține cheful petrecerii.

Candy / Lounge bar

Orice eveniment are nevoie de o masă plină de dulciuri colorate, prăjituri rafinate și delicioase, trufe atent selecționate, fructe proaspete, cascade de ciocolată și boluri de limonadă răcoritoare. Fiecare candy-bar este unic prin design și cromatică, fiind personalizat în stilul întregului eveniment.

Accesorii / Cadouri

Conform tradiției, este frumos să întâmpinăm invitații și să le mulțumim pentru participarea la evenimentul organizat, oferindu-le mici atenții (mărturii). Fie că e vorba de un săculeț cu bomboane, scoici, bomboniere, figurine din cristal sau sticlă, statuete de ceramică sau lemn, flori sau alte obiecte practice care sunt ingenios împachetate în diverse cutiuțe, aceste mici atenții vor contribui la aceea că invitații vor rămâne plăcut impresionați și își vor aminti cu drag de evenimentul dat.

Invitații / Hand-made

Clasică, elegantă, sofisticată, rustică, nonconformistă, oricare ar fi tipul petrecerii organizate, invitația este primul pas în realizarea oricărui eveniment. Dincolo de datele utile precum: locația în care se desfășoară evenimentul, ora de începere, locul de desfășurare a ceremoniei și alte date, invitația trebuie să reflecte personalitatea organizatorilor. Textul invitației trebuie să fie în ton cu modelul ales pentru petrecere: clasic, romantic, hazliu, modern, medieval, etc. O notă personală poate fi oferită și de accesoriile hand-made!

Efecte speciale

La orice ceremonie pot fi create niște momente deosebite, datorită anumitor efecte speciale care fac ca evenimentul să fie cu adevărat extraordinar. Spectacolul artistic poate fi întregit cu un show de lumini și lasere sau pot fi folosite aparate de fum sau bule de săpun, care vor crea o dispoziție romantică. Pentru ca atmosfera să fie una incendiară, puteți apela la serviciile pirotehniștilor care vor umple cerul de luminițe multicolore ale focurilor de artificii.

Luna de miere (agenții turistice)

Atunci când ai deja totul planificat, mai rămâne doar un mic, dar foarte important detaliu - luna de miere! Deși aparent nesemnificativ, acest detaliu poate da foarte multe bătăi de cap tinerilor. În ajutor vă vin agențiile de turism ce sunt expuse în acest registru pentru a planifica o vacanță de vis alături de persoana iubită!

Transport

Pentru ca o festivitate să fie cu adevărat împlinită, puteți apela la serviciile transportatorilor specializați în deservirea evenimentelor. Aceștia vor pune la dispoziția dumneavoastră diverse tipuri de transport: o caleașcă romantică, o mașină de epocă plină de istorie sau o limuzină stilată care va da evenimentului o notă de finețe în plus.

Securitate

Securitatea unui eveniment este un lucru important în special atunci când îți dorești ca nimeni și nimic să nu dea peste cap planurile tale sau să creeze impedimente în buna desfășurare a multașteptatei ceremonii.

Biserici / Mănăstiri

În acest registru sunt indicate locurile duhovnicești în care se pot desfășura cununii, botezuri sau alte ceremonii divine.

Oficii stare civilă

Toate oficiile de stare civilă sunt enumerate mai jos pentru ca dumneavoastră să puteți alege fie după locație, fie după necesitate oficiul necesar.