Acasă Noutățile companiilor Casa Nunții Noroc

ULTIMILE NOUTĂȚI

Ofertă colegială la evenimentele Corporative

6186 09 Noiembrie 2018 autor : Casa Nunții Noroc

Organizezi un eveniment important pentru compania ta? Îți oferim o sală dedicată evenimentelor de succes. Colegial primești oferta cu preț corporate!

Ghidul de Ofertă Toamna 2018 Sapphire Hall

6623 10 Octombrie 2018 autor : Casa Nunții Noroc

Ce zici de ceva mai mult din partea noastră.... Sapphire Hall - renumită prin spațiul si decor uimitor, petrecerea va fi senzațională

Iubire de poveste împreună cu Casa Nuntii "Noroc"!❄️

33157 13 Octombrie 2017 autor : Casa Nunții Noroc

Iubire de poveste împreună cu Casa Nuntii "Noroc"!❄️ Vrei să simți un basm adevărat scăldat într-un alb imaculat în mijlocul iernii? Te așteptăm în restaurantul nostru pentru o nuntă care poate fi un paradis romantic plin de magie la propriu! Vei fi aidoma unui fulg de nea, iar sala va fi plină cu decorațiuni specifice acestui anotimp. De asemenea, avem

Rezervă cea mai colegială ofertă la evenimentele corporative de la Restaurantul Casa Nunții NOROC

62431 20 Septembrie 2017 autor : Casa Nunții Noroc

Fiecare eveniment este unic și pentru a fi un succes, necesită o locație desăvârșită și servicii pe măsură. La Restaurantul Casa Nunții NOROC, aveți posibilitatea de a alege una din cele 2 săli de excepție pentru ocazii speciale.

Dulciuri irezistibile cu o ofertă de nerefuzat la Casa Nuntii Noroc!

67418 07 Septembrie 2017 autor : Casa Nunții Noroc

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra din aceasta toamna nu ezita sa ne contactezi. Telefonic sau prin vizita vei afla cum poti avea organizat GRATUIT masa de fructe si de dulciuri din partea Restaurantui Casa Nuntii "Noroc".

Toamna aceasta Fructele sunt GRATUITE

60237 04 Septembrie 2017 autor : Casa Nunții Noroc

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra din aceasta toamna nu ezita sa ne contactezi. Telefonic sau prin vizita vei afla cum poti avea organizat GRATUIT masa de fructe si de dulciuri din partea Restaurantului Casa Nuntii "Noroc".