ULTIMILE NOUTĂȚI ALE CLIENȚILOR

Acasă Noutățile companiilor

ULTIMILE NOUTĂȚI

Sa deschis Terasa Continental Restaurant

89 autor : Continental 11 Iunie 2019

Lansarea noului Meniu de Vară și deschiderea terasei Continental Restaurant Dragi oaspeți, vă invităm la prezentarea și degustarea unui concept gastronomic nou, inundat de gusturi și arome savuroase, atât din bucătăria tradițională cât și din cea continentală. Pentru această ocazie am amenajat un loc confortabil, cu scaune moi și tablouri moderne în stil Gatsby, înconjurat de brazi mari și umbroși, unde vă puteți relaxa și savura din plin tot ce am pregătit pentru voi: ⚠️Bucatele suculente și delicioase pregătite la grătar

Nunta în aer liber - o alternativă originală în sânul naturii

165 autor : Select Banquet Hall 05 Iunie 2019

Nunțile în aer liber reprezintă o tendință care capătă popularitate în rândul tineretului. Ca și la oricare alt eveniment este necesar de luat în considerare toate nuanțele organizatorice. Totuși o nuntă în aer liber presupune puțin mai multe griji, dar care pot fi rezolvate printr-o companie de catering.

Rezervă sala de nuntă pentru anul 2020 ACUM și primește cadouri generoase!

340 autor : Select Banquet Hall 15 Mai 2019

Fie e o tradiție, fie un stereotip, dar cele mai populare luni pentru celebrarea nunții sunt August și Septembrie. La cele mai bune restaurante pentru nunți aceste luni sunt rezervate cu un an jumătate înainte, de aceea, dacă planifici nunta în lunile de top în 2020, ACUM este momentul pentru a rezerva sala.

В SV Banquet Hall освободились самые желанные даты осени!

540 autor : SV - Banquet Hall 18 Aprilie 2019

В SV Banquet Hall освободились самые желанные даты осени!

"Edlen" - sala ideală de banchete în stil clasic

485 autor : Edlen 17 Aprilie 2019

"Edlen" - sala ideală de banchete în stil clasic cu capacitatea pînă la 200 persoane, în care puteți petrece orice ceremonie în atmosfera plăcu - tă cu o largă gamă de bucate. Prețul: nuntile, cumatriile - de la 450 lei; orice alte petreceri - de la 200-250 lei/persoana.

Sala de banchete “BAF EVENT ROOM”

277 autor : Baf Bulvar 17 Aprilie 2019

Sala de banchete "BAF EVEN ROOM" are capacitatea până la 50 de persoane.

Alegeti restaurantul MONA LISA, cele mai rafinate evenimente cu decor personalizat.

359 autor : Mona Lisa 10 Aprilie 2019

legeti restaurantul MONA LISA, cele mai rafinate evenimente cu decor personalizat, la alegerea dumneavoastra, se ofera trei optiuni de decor GRATUIT + Ceai/Cafea consum NELIMITAT.

Vino la standul Restaurantului Select la Celebration 2019

633 autor : Select Banquet Hall 13 Martie 2019

În perioada 15-17 Martie va avea loc cea mai așteptată expoziție pentru miri și mirese – Celebration 2019. În cadrul acestui eveniment vor participa ca peste 100 companii specializate pe industria de nuntă și mariaj.

Restaurantul BAF BULVAR are nevoie de tine!

870 autor : La Vista 12 Februarie 2019

Restaurantul BAF BULVAR are nevoie de tine! Dacă ești sociabil/ă și îți place să lucrezi cu oamenii, iar munca cu oamenii nu te sperie, ba chiar te energizează, atunci acest job este pentru tine!

Bal de absolvire la Select Filarmonica

686 autor : Select Filarmonica 11 Februarie 2019

Balul de absolvire este un eveniment unic în viața fiecărui absolvent, de aceea merită să vă bucurați de el din plin. Organizarea balului de absolvire este la fel de importantă ca și anunțarea notelor de la examene, din acest motiv trebuie să planificați evenimentul din timp.

Bal de absolvire la Restaurantul Select

406 autor : Select Banquet Hall 11 Februarie 2019

Balul de absolvire este un eveniment unic în viața fiecărui absolvent, de aceea merită să vă bucurați de el din plin. Organizarea balului de absolvire este la fel de importantă ca și anunțarea notelor de la examene, din acest motiv trebuie să planificați evenimentul din timp.

Căsătoria este o combinație armonioasă de frumusețe, stil, rafinament. 

524 autor : La Vista 31 Ianuarie 2019

Căsătoriile de iarnă au o fascinație specială și plăcută premiată de noi cu - 20%discount.

Astoria Banquet Hall

586 autor : Astoria 26 Ianuarie 2019

С понедельника по четверг мероприятия в Зале Premium - Hall от 80 персон.

Impresii despre Revelion 2019 la Restaurantul Select

628 autor : Select Banquet Hall 04 Ianuarie 2019

Am intrat cu dreptul în noul an, pentru că ne-a reușit să organizăm o petrecere de Revelion fantastică. Am savurat show-ul de excepție, bucatele rafinate și băuturile alese, întâmpinând anul 2019 cu bun gust. Magia a fost posibilă datorită artiștilor talentați: Valentin Uzun, Natalia Gordienko, Pașa Parfeni și show-ului coreografic condus de Eugen Fărguțu, iar ingredientul magic al acestei seri au fost cei mai selecți oaspeți!

De ce merită să vii de Revelion la Select

708 autor : Select Banquet Hall 14 Decembrie 2018

Atmosfera sărbătorilor de iarnă deja a cuprins toate casele și oficiile și deja este timpul să decizi unde și cum vei petrece acest Revelion. Te invităm în lumea imaginației la Select, să întâmpini anul 2019 alături de familie și prieteni. De ce merită să vii de Revelion la Select?

Petrecere de Revelion 2019 – The Imaginarium

964 autor : Select Banquet Hall 03 Decembrie 2018

Restaurantul Select te surprinde din nou! De Revelion, vino să dai frâu liber imaginației și să traiești o experiență inedită.

Corporative

599 autor : Bachus Dava 26 Noiembrie 2018

Restaurantul Bachus Dava vă invită să organizați petrecerile corporative de Anul Nou!

Petrecere Corporativa la Palat

772 autor : Grand Elysee 16 Noiembrie 2018

Petrecerea corporativa de revelion, alături de toată echipa, este unul din cele mai așteptate evenimente ale anului. De aceea, am pregătit un cadou grandios pentru fiecare companie care o va sărbători la Palat Solicită detalii : 079900000