ULTIMILE NOUTĂȚI ALE CLIENȚILOR

Acasă Noutățile clienților

ULTIMILE NOUTĂȚI

Select Filarmonica – experiența noastră e garanția voastră!

131 autor : Select Filarmonica 03 August 2018

Sezonul nunților este în toi, iar pentru noi este o mare onoare, dar și responsabilitate pentru fiecare cuplu care își celebrează nunta la Restaurantul Select. Organizăm diverse tipuri de evenimente, însă nunțile ne sunt cele mai aproape de suflet. În cei 6 ani de activitate, am crescut, am căpătat experiență și continuăm să învățăm din fiecare eveniment organizat.

Meniul ideal pentru o nunta de lux

266 autor : Miadora 13 Iulie 2018

Fie că este vorba de o nuntă, un botez sau un eveniment corporat, meniul este unul dintre cele mai importante elementele ale unei asemenea petreceri. Perfecţiunea gustului este ceea ce rămâne în memoria invitaţilor după asemenea evenimente, aşa că unul dintre accentele de bază ale unui meniu sunt: un gust desăvârşit, tehnici de gătit sănătos, ingrediente naturale şi de sezon. La restaurantul MiaDora găsiţi mai multe variante de meniu, deoarece importanţa lor la un eveniment este uriaşă şi noi ne dorim ca totul să fie „ca la carte” şi să corespundă totalmente gusturilor dumneavoastră. Detalii aici: https://www.miadora.md/meniul-ideal-pentru-o-nunta-de-lux/

Oferta verii de la restaurantul MiaDora

229 autor : Miadora 05 Iulie 2018

August, luna petrecerilor, luna în care puteţi sărbători alături de noi cel mai important eveniment din viaţa dumneavoastră, într-o zi favorabilă, cu un pachet promoţional si discount substanţial. Detalii despre oferta aici: https://www.miadora.md/oferta-verii-de-la-restaurantul-miadora/ Cu drag MiaDora!

De ce restaurantul MiaDora?

449 autor : Miadora 21 Iunie 2018

Fiţi siguri, o bună parte a detaliilor din întregul proces de organizare ţine anume de restaurant: locaţia, anturajul, meniul, bugetul, deservirea, calitatea bucatelor, servirea acestora, candy bar, fourchette, barurile mobile, grădina de vară, decorul şi acustica sălii, capacitatea parcării, de performanţa sistemului de climatizare, potenţialul întregii echipe de a îndeplini visele şi cerinţele clienţilor. De a asigura buna desfăşurare a evenimentului de la primul invitat, până la ultimul! Cu drag Miadora.. detaliile fac diferenta… Adresa: Chișinău, str. Hristo Botev 25 A Tel.: (+ 373) 22 56 56 56 site: www.miadora.md e-mail: office@miadora.md

H-Band Muzic Live

648 autor : Versenz 24 Mai 2018

Restaurantul

1226 autor : În Curtea Casei 25 Aprilie 2018

Restaurantul "CURTEA CASEI" vă stă mereu la dispoziție. Tel: (+373) 68-333-047

Ne adaptăm fiecărui buget și îți aducem soluția completă pentru toate tipurile de evenimente.

1101 autor : Săli de conferință - Institutul Muncii 25 Aprilie 2018

Ne adaptăm fiecărui buget și îți aducem soluția completă pentru toate tipurile de evenimente.

HOTEL Institutul Muncii oferă cele mai bune servicii la cel mai mic preț!

173 autor : Hotel "Institutul Muncii" 25 Aprilie 2018

Amplasat în una din cele mai pitorești zone ale orașului Chișinău

Seminarul

150 autor : Institutul Muncii 25 Aprilie 2018

Veți dezlega formula N.I. = E.P.- E.S.O.* * N.I. – nevoi de instruire; E.P. – exigenţele postului; E.S.O – exigenţele schimbării la nivel de organizaţie (Zoltan Bogathy)

Sala de banchet La Vista oferă servicii de catering.

1361 autor : La Vista 28 Martie 2018

Sala de banchet La Vista oferă servicii de catering. La dispoziția dvs., diferite meniuri, dar puteți, de asemenea, să creați propriul meniu.

Oferta Sălii Select. Banchete mici - Bonusuri grandioase

1399 autor : Select Banquet Hall 26 Martie 2018

Pentru mai multe detalii despre prețuri și date disponibile, vă putem spune la telefon. Contactați-ne acum!

8 Martie la CAPITOLES PARK

5040 autor : Capitoles Park 20 Februarie 2018

Oferă persoanei dragi o seară de neuitat la CAPITOLES PARK: cină romantică cu multe surprize muzicale. 8 MARTIE ora 16:00, preț 1000 lei persoana. P.S. pentru detalii urmăriți pagina noastră pe Facebook :)

Fiecare cuplu visează la o nuntă ideală.

5448 autor : La Vista 12 Februarie 2018

Prin urmare, echipa de banchete La Vista a pregătit pentru dvs. super-bonusuri.

DUCU BERTZI și Elvi

5150 autor : Capitoles Park 07 Februarie 2018

Pentru cei îndrăgostiți, DUCU BERTZI și Elvi's Band și multe alte surprize, pe 17 Februarie orele 16 00, preț 800 lei inclusiv cina. Cu respect Herța Nadejda și Capitoles Park.

La Vista întâlnește luna iubitorilor de arme!

4620 autor : La Vista 06 Februarie 2018

La Vista întâlnește luna iubitorilor de arme! Aveți timp să rezervați data dorită în luna februarie, iar în ziua celebrării nunții veți primi o reducere de 20%.

Restaurantul ÎN CURTEA CASEI

4942 autor : În Curtea Casei 01 Februarie 2018

Servicii de catering personalizat, de la coffee breack la meniuri complexe până la 300 persoane.

Arenda sălilor de conferințe și training

4687 autor : Institutul Muncii 01 Februarie 2018

Conferinţe, prezentări de produse, mese rotunde, expoziţii, simpozioane. Personal calificat, prețuri accesibile, locație unică.

RESTAURANT PRIMĂVARA – Sărbători familiale selecte.

3318 autor : Primăvara - Orhei 29 Ianuarie 2018

Cele mai avantajoase prețuri! Cel mai veridic raport preț/calitate.

Restaurantul Select – Grăbiți-vă să luați Oferta Promo

5382 autor : Select Banquet Hall 22 Ianuarie 2018

Planificați o petrecere și sunteți în căutarea unei săli de banchet elegantă dar și cu o ofertă confortabilă? Restaurantul Select vă pune la dispoziție o promoție fără precedent. Doar pentru acei fericiți care-și planifică evenimentul în lunile Ianuarie, Februarie și Martie, Bonusul Maximal din partea sălii se oferă practic pentru orice număr de invitați la sărbătoare. Lista lor puteți să o vedeți aici: https://select.md/ro/oferte/promo-01 Fie că organizați o nuntă, cumătrie, sau oricare altă sărbătoare marcantă, această ofertă vi se potrivește perfect, pentru că este flexibilă și deosebit de convenabilă. Surpriza cea mai mare din partea Restaurantului e că promoția generală pentru perioada de iarnă continuă să aibă loc. Pe lângă bonus mai primiți Reducere -20% de la suma finală a meniului. Vedeți oferta deplină aici: https://select.md/ro/oferte/promo-01