ULTIMILE NOUTĂȚI ALE CLIENȚILOR

Acasă Noutățile clienților

ULTIMILE NOUTĂȚI

Ghidul de Ofertă Toamna 2018 Sapphire Hall

96 autor : Casa Nunții Noroc 10 Octombrie 2018

Ce zici de ceva mai mult din partea noastră.... Sapphire Hall - renumită prin spațiul si decor uimitor, petrecerea va fi senzațională

Beneficiază de reducere 20% de la Restaurantul Select

87 autor : Select Banquet Hall 03 Octombrie 2018

Lunile August și Septembrie sunt printre cele mai populare pentru celebrarea nunții. Majoritatea cuplurilor le aleg doar pentru că așa se face, pe când, un succes mai mare îl au nunțile organizate în mai-iunie, pentru că timpul este prielnic, moderat de cald și oaspeții nu se vor topi de căldură la evenimentul tău. Vara a trecut, iar noi am pregătit surprize plăcute pentru lunile care vin. Fii pe fază, urmează ceva interesant J

Murmur de Izvor

76 autor : Murmur de izvor 03 Octombrie 2018

Emotiile doresc simtite!

Cum să alegi un restaurant pentru nuntă de care să fii mulțumită

178 autor : Select Filarmonica 07 Septembrie 2018

Lunile august și septembrie sunt cele mai solicitate pentru celebrarea nunților, iar la Restaurantul Select rezervările pentru o dată convenabilă se fac cu un an înainte. Prin urmare, dacă planifici nunta pentru anul următor în sezon, ar fi bine să alegi restaurantul acum.

Cum să alegi un restaurant pentru nuntă de care să fii mulțumită

191 autor : Select Banquet Hall 07 Septembrie 2018

Când spunem locație convenabilă, menționăm spațiul geografic unde se află restaurantul. Acesta poate fi amplasat în Chișinău sau în suburbie, fiecare are plusurile și minusurile sale. Pentru un restaurant amplasat în Chișinău sunt următoarele avantaje: infrastructură mai dezvoltată, taxi mai ieftin, diversitate mai marea localurilor și prestatorilor.

Casa Nunții CIORESCU vă oferă o sală de nunți spațioasă pentru cel mai frumos moment din viața unui cuplu.

1173 autor : Ciorescu - Rogveriu 05 Septembrie 2018

Casa Nunții "CIORESCU" oferă o sală de nunți în afara orașului, cum numai în basmele cu Ileana Cosânzeana și Făt-Frumos ați auzit.

Pensiunea Butoias Glodeni

162 autor : Pensiunea "Butoiaș" 04 Septembrie 2018

Pensiunea Butoiaș, un colț de rai in istorie, cultura și arta culinară. Pensiunea oferă oaspeților propriul restaurant, convenabil pentru cei care preferă să servească masa în incinta pensiunii. Pe vreme caldă oaspeții sunt invitați să servească masa în aer liber pe terasa de afară. Pensiunea dispune de 10 camere și este echipată cu o piscină. Întreaga pensiune dispune de acces gratuit la internet.

10 motive pentru care merită să alegi Restaurantul Select pentru nunta ta

230 autor : Select Banquet Hall 24 August 2018

Fiind în căutarea unui local pentru serbarea nunții, cu siguranță, ai scris pe lista de opțiuni Restaurantul Select. Reputația excelentă a Restaurantului Select se datorează în totalitate atitudinii profesioniste și orientării spre necesitățile voastre. Echipa noastră învață din fiecare eveniment organizat, iar în 6 ani de activitate avem peste 1000 de banchete la activ, ceea ce este un fundament solid pentru un eveniment perfect.

Select Filarmonica – experiența noastră e garanția voastră!

366 autor : Select Filarmonica 03 August 2018

Sezonul nunților este în toi, iar pentru noi este o mare onoare, dar și responsabilitate pentru fiecare cuplu care își celebrează nunta la Restaurantul Select. Organizăm diverse tipuri de evenimente, însă nunțile ne sunt cele mai aproape de suflet. În cei 6 ani de activitate, am crescut, am căpătat experiență și continuăm să învățăm din fiecare eveniment organizat.

Meniul ideal pentru o nunta de lux

514 autor : Miadora 13 Iulie 2018

Fie că este vorba de o nuntă, un botez sau un eveniment corporat, meniul este unul dintre cele mai importante elementele ale unei asemenea petreceri. Perfecţiunea gustului este ceea ce rămâne în memoria invitaţilor după asemenea evenimente, aşa că unul dintre accentele de bază ale unui meniu sunt: un gust desăvârşit, tehnici de gătit sănătos, ingrediente naturale şi de sezon. La restaurantul MiaDora găsiţi mai multe variante de meniu, deoarece importanţa lor la un eveniment este uriaşă şi noi ne dorim ca totul să fie „ca la carte” şi să corespundă totalmente gusturilor dumneavoastră. Detalii aici: https://www.miadora.md/meniul-ideal-pentru-o-nunta-de-lux/

Oferta verii de la restaurantul MiaDora

465 autor : Miadora 05 Iulie 2018

August, luna petrecerilor, luna în care puteţi sărbători alături de noi cel mai important eveniment din viaţa dumneavoastră, într-o zi favorabilă, cu un pachet promoţional si discount substanţial. Detalii despre oferta aici: https://www.miadora.md/oferta-verii-de-la-restaurantul-miadora/ Cu drag MiaDora!

De ce restaurantul MiaDora?

861 autor : Miadora 21 Iunie 2018

Fiţi siguri, o bună parte a detaliilor din întregul proces de organizare ţine anume de restaurant: locaţia, anturajul, meniul, bugetul, deservirea, calitatea bucatelor, servirea acestora, candy bar, fourchette, barurile mobile, grădina de vară, decorul şi acustica sălii, capacitatea parcării, de performanţa sistemului de climatizare, potenţialul întregii echipe de a îndeplini visele şi cerinţele clienţilor. De a asigura buna desfăşurare a evenimentului de la primul invitat, până la ultimul! Cu drag Miadora.. detaliile fac diferenta… Adresa: Chișinău, str. Hristo Botev 25 A Tel.: (+ 373) 22 56 56 56 site: www.miadora.md e-mail: office@miadora.md

H-Band Muzic Live

987 autor : Versenz 24 Mai 2018

Ne adaptăm fiecărui buget și îți aducem soluția completă pentru toate tipurile de evenimente.

1791 autor : Săli de conferință - Institutul Muncii 25 Aprilie 2018

Ne adaptăm fiecărui buget și îți aducem soluția completă pentru toate tipurile de evenimente.

HOTEL Institutul Muncii oferă cele mai bune servicii la cel mai mic preț!

237 autor : Hotel "Institutul Muncii" 25 Aprilie 2018

Amplasat în una din cele mai pitorești zone ale orașului Chișinău

Seminarul

241 autor : Institutul Muncii 25 Aprilie 2018

Veți dezlega formula N.I. = E.P.- E.S.O.* * N.I. – nevoi de instruire; E.P. – exigenţele postului; E.S.O – exigenţele schimbării la nivel de organizaţie (Zoltan Bogathy)

Sala de banchet La Vista oferă servicii de catering.

2232 autor : La Vista 28 Martie 2018

Sala de banchet La Vista oferă servicii de catering. La dispoziția dvs., diferite meniuri, dar puteți, de asemenea, să creați propriul meniu.

Oferta Sălii Select. Banchete mici - Bonusuri grandioase

2189 autor : Select Banquet Hall 26 Martie 2018

Pentru mai multe detalii despre prețuri și date disponibile, vă putem spune la telefon. Contactați-ne acum!

8 Martie la CAPITOLES PARK

6988 autor : Capitoles Park 20 Februarie 2018

Oferă persoanei dragi o seară de neuitat la CAPITOLES PARK: cină romantică cu multe surprize muzicale. 8 MARTIE ora 16:00, preț 1000 lei persoana. P.S. pentru detalii urmăriți pagina noastră pe Facebook :)