ULTIMILE NOUTĂȚI ALE CLIENȚILOR

Acasă Noutățile companiilor

ULTIMILE NOUTĂȚI

Selectarea unui local pentru serbarea nuntii.

7475 autor : Miadora 01 Decembrie 2020

Selectarea unui local pentru serbarea nuntii, zilelor de nastere, botezului sau a unei petreceri corporate nu este deloc usoara: in orice caz, daca doriti o atmosfera de neuitat, interior frumos si confortabil si servicii excelente. Restaurantul MiaDora este o optiune nestandarda si versatila pentru toate aceste evenimente. Care sunt avantajele sale?

Restaurant La Vista este alegerea corectă

12269 autor : La Vista 08 Iulie 2020

Planificați o prezentare, un lunch la serviciu, o zi de naștere în compania celor dragi, Restaurant La Vista este alegerea corectă (+373) 22 57-33-10

Sydney Sală de Festivități

14854 autor : Sydney 13 Februarie 2020

Vrei sa ai un eveniment de neuitat? Vino la Sydney. Specialiștii nostri vor avea grija ca fiecare detaliu sa fie perfect.

Locul ideal pentru primul pas comun

12531 autor : La Vista 12 Februarie 2020

Sala de Banchete La Vista este locul ideal pentru primul pas comun - romantic și solemn, sofisticat și modern - vă vom indeplini visul unei nunți perfecte

Organizarea nunții în luna Noiembrie - avantaje

11397 autor : Select Banquet Hall 02 Octombrie 2019

Organizarea unei nunți în noiembrie este o alegere mai puțin standardă, deoarece multe cupluri preferă sezonul cald pentru căsătorie. Cu toate acestea, dacă abordați organizarea evenimentului în mod responsabil și atrageți atenția la fiecare detaliu, atunci sfârșitul toamnei poate fi cea mai bună alegere pentru nunta dvs.

Beneficiile de a organiza nunta în perioada rece a anului

11358 autor : Select Banquet Hall 04 Septembrie 2019

Iarna este anotimpul magiei și, cel mai important, este sezonul cel mai frumos pentru a începe o poveste de dragoste a unui cuplu. Crearea unei atmosfere feerice și memorabile la o nuntă este dorința principală a cuplurilor care se decid să își organizeze nunta iarna, iar noi, Restaurantul Select, întotdeauna încercăm pe cât este de posibil să organizăm o nuntă călduroasă cu ajutorul unei muzice bune, decor frumos, mâncare și băuturi delicioase. Dacă încă nu v-ați hotărât cu privire la data evenimentului dvs., o nuntă în perioada rece a anului 2019-2020 va fi o alegere excelentă. Beneficiile de care puteți avea parte dacă alegeți să faceți nunta iarna: - pregătirea pentru eveniment va dura mult mai puțin timp decât în sezonul de vară; - mult mai ușor să găsiți o dată convinabilă pentru dvs. în care să vă serbați nunta; - reduceri eventuale de la restaurant și de la alți prestatori de servicii; - lipsa de rânduri mari în birourile de stare civilă; - ședință foto neobișnuită cu un decor de neuitat; Dacă doriți să economisiți bani, lunile ianuarie sau februarie sunt cea mai bună alegere, deoarece decembrie este luna petrecerilor corporative de Anul Nou. Este dificil să găsești un restaurant sau prestatori liberi în această perioadă. Restaurantul Select a pregătit oferte irezistibile pentru tine încât e imposibil să le refuzi. Numai în perioada de iarnă beneficiați de -20% REDUCERE din suma meniului sau toate băuturile la eveniment, GRATUIT!

Rezervă sala de nuntă pentru anul 2019 ACUM și primește cadouri generoase!

7551 autor : Select Banquet Hall 07 August 2019

Fie e o tradiție, fie un stereotip, dar cele mai populare luni pentru celebrarea nunții sunt August și Septembrie. La cele mai bune restaurante pentru nunți aceste luni sunt rezervate cu un an jumătate înainte, de aceea, dacă planifici nunta în lunile de top în 2019, ACUM este momentul pentru a rezerva sala.

Nunta în perioada rece la Restaurantul Select – ofertă favorabilă

8386 autor : Select Banquet Hall 05 August 2019

Nunta este o zi importantă în viața oricărei persoane care se căsătorește. Aceasta este întotdeauna o zi plină de emoții, veselă și memorabilă. Multe cupluri își organizează nunta nu doar vara, primavara sau toamna, dar și iarna. Organizarea nunții iarna are beneficiile sale. Prețurile în perioada rece sunt mai scăzute decât în perioada caldă la serviciile adiționale. Restaurantele de asemenea oferă condiții mai flexibile: dacă în timpul verii se pun cerințe stricte în ceea ce privește numărul de invitați minimi, iarna restricțiile sunt mai reduse. Vei avea parte de o sală mai spațioasă, cu un număr mai mic de oaspeți, ceea ce înseamnă că vei avea mai mult loc pentru dans, zone foto, etc. De asemenea nu va trebui să rezervați restaurantul, sau alți prestatori cu mult timp înainte de eveniment, deoarece aceștia sunt mai flexibili în perioada de iarnă. Restaurantul Select a pregătit oferte irezistibile pentru tine încât e imposibil să le refuzi. Numai în perioada de iarnă beneficiați de -20% REDUCERE din suma meniului sau toate băuturile la eveniment, GRATUIT! În funcție de numărul de oaspeți, veți avea mai multe BONUSURI! Pentru nunțile de la 50 la 100 oaspeți vezi oferta sălii Neoclasic: https://select.md/ro/oferte/nunta-iarna-19-neoclasic/ Pentru nunțile de la 50 la 100 oaspeți vezi oferta sălii Filarmonica: https://select.md/ro/oferte/nunta-iarna-19-neoclasic/ Pentru nunțile de la 80 la 250 oaspeți vezi oferta sălii Fusion: https://select.md/ro/oferte/nunta-iarna-19-fusion/ Ofertele sunt valabile de la 1 noiembrie 2019 până la 31 decembrie 2019

Sa deschis Terasa Continental Restaurant

7720 autor : Continental 11 Iunie 2019

Lansarea noului Meniu de Vară și deschiderea terasei Continental Restaurant Dragi oaspeți, vă invităm la prezentarea și degustarea unui concept gastronomic nou, inundat de gusturi și arome savuroase, atât din bucătăria tradițională cât și din cea continentală. Pentru această ocazie am amenajat un loc confortabil, cu scaune moi și tablouri moderne în stil Gatsby, înconjurat de brazi mari și umbroși, unde vă puteți relaxa și savura din plin tot ce am pregătit pentru voi: ⚠️Bucatele suculente și delicioase pregătite la grătar

Nunta în aer liber - o alternativă originală în sânul naturii

7510 autor : Select Banquet Hall 05 Iunie 2019

Nunțile în aer liber reprezintă o tendință care capătă popularitate în rândul tineretului. Ca și la oricare alt eveniment este necesar de luat în considerare toate nuanțele organizatorice. Totuși o nuntă în aer liber presupune puțin mai multe griji, dar care pot fi rezolvate printr-o companie de catering.

В SV Banquet Hall освободились самые желанные даты осени!

7081 autor : SV - Banquet Hall 18 Aprilie 2019

В SV Banquet Hall освободились самые желанные даты осени!

"Edlen" - sala ideală de banchete în stil clasic

5760 autor : Edlen 17 Aprilie 2019

"Edlen" - sala ideală de banchete în stil clasic cu capacitatea pînă la 200 persoane, în care puteți petrece orice ceremonie în atmosfera plăcu - tă cu o largă gamă de bucate. Prețul: nuntile, cumatriile - de la 450 lei; orice alte petreceri - de la 200-250 lei/persoana.

Sala de banchete “BAF EVENT ROOM”

4106 autor : Baf Bulvar 17 Aprilie 2019

Sala de banchete "BAF EVEN ROOM" are capacitatea până la 50 de persoane.

Alegeti restaurantul MONA LISA, cele mai rafinate evenimente cu decor personalizat.

4579 autor : Mona Lisa 10 Aprilie 2019

legeti restaurantul MONA LISA, cele mai rafinate evenimente cu decor personalizat, la alegerea dumneavoastra, se ofera trei optiuni de decor GRATUIT + Ceai/Cafea consum NELIMITAT.

Vino la standul Restaurantului Select la Celebration 2019

5952 autor : Select Banquet Hall 13 Martie 2019

În perioada 15-17 Martie va avea loc cea mai așteptată expoziție pentru miri și mirese – Celebration 2019. În cadrul acestui eveniment vor participa ca peste 100 companii specializate pe industria de nuntă și mariaj.

Restaurantul BAF BULVAR are nevoie de tine!

6329 autor : La Vista 12 Februarie 2019

Restaurantul BAF BULVAR are nevoie de tine! Dacă ești sociabil/ă și îți place să lucrezi cu oamenii, iar munca cu oamenii nu te sperie, ba chiar te energizează, atunci acest job este pentru tine!

Bal de absolvire la Select Filarmonica

5203 autor : Select Filarmonica 11 Februarie 2019

Balul de absolvire este un eveniment unic în viața fiecărui absolvent, de aceea merită să vă bucurați de el din plin. Organizarea balului de absolvire este la fel de importantă ca și anunțarea notelor de la examene, din acest motiv trebuie să planificați evenimentul din timp.

Bal de absolvire la Restaurantul Select

3492 autor : Select Banquet Hall 11 Februarie 2019

Balul de absolvire este un eveniment unic în viața fiecărui absolvent, de aceea merită să vă bucurați de el din plin. Organizarea balului de absolvire este la fel de importantă ca și anunțarea notelor de la examene, din acest motiv trebuie să planificați evenimentul din timp.

Căsătoria este o combinație armonioasă de frumusețe, stil, rafinament. 

4011 autor : La Vista 31 Ianuarie 2019

Căsătoriile de iarnă au o fascinație specială și plăcută premiată de noi cu - 20%discount.