ULTIMILE NOUTĂȚI ALE CLIENȚILOR

Acasă Noutățile companiilor

ULTIMILE NOUTĂȚI

В SV Banquet Hall освободились самые желанные даты осени!

35 autor : SV - Banquet Hall 18 Aprilie 2019

В SV Banquet Hall освободились самые желанные даты осени!

"Edlen" - sala ideală de banchete în stil clasic

34 autor : Edlen 17 Aprilie 2019

"Edlen" - sala ideală de banchete în stil clasic cu capacitatea pînă la 200 persoane, în care puteți petrece orice ceremonie în atmosfera plăcu - tă cu o largă gamă de bucate. Prețul: nuntile, cumatriile - de la 450 lei; orice alte petreceri - de la 200-250 lei/persoana.

Sala de banchete “BAF EVENT ROOM”

26 autor : Baf Bulvar 17 Aprilie 2019

Sala de banchete "BAF EVEN ROOM" are capacitatea până la 50 de persoane.

Alegeti restaurantul MONA LISA, cele mai rafinate evenimente cu decor personalizat.

72 autor : Mona Lisa 10 Aprilie 2019

legeti restaurantul MONA LISA, cele mai rafinate evenimente cu decor personalizat, la alegerea dumneavoastra, se ofera trei optiuni de decor GRATUIT + Ceai/Cafea consum NELIMITAT.

Vino la standul Restaurantului Select la Celebration 2019

250 autor : Select Banquet Hall 13 Martie 2019

În perioada 15-17 Martie va avea loc cea mai așteptată expoziție pentru miri și mirese – Celebration 2019. În cadrul acestui eveniment vor participa ca peste 100 companii specializate pe industria de nuntă și mariaj.

Restaurantul BAF BULVAR are nevoie de tine!

477 autor : La Vista 12 Februarie 2019

Restaurantul BAF BULVAR are nevoie de tine! Dacă ești sociabil/ă și îți place să lucrezi cu oamenii, iar munca cu oamenii nu te sperie, ba chiar te energizează, atunci acest job este pentru tine!

Bal de absolvire la Select Filarmonica

356 autor : Select Filarmonica 11 Februarie 2019

Balul de absolvire este un eveniment unic în viața fiecărui absolvent, de aceea merită să vă bucurați de el din plin. Organizarea balului de absolvire este la fel de importantă ca și anunțarea notelor de la examene, din acest motiv trebuie să planificați evenimentul din timp.

Bal de absolvire la Restaurantul Select

206 autor : Select Banquet Hall 11 Februarie 2019

Balul de absolvire este un eveniment unic în viața fiecărui absolvent, de aceea merită să vă bucurați de el din plin. Organizarea balului de absolvire este la fel de importantă ca și anunțarea notelor de la examene, din acest motiv trebuie să planificați evenimentul din timp.

Căsătoria este o combinație armonioasă de frumusețe, stil, rafinament. 

306 autor : La Vista 31 Ianuarie 2019

Căsătoriile de iarnă au o fascinație specială și plăcută premiată de noi cu - 20%discount.

Astoria Banquet Hall

353 autor : Astoria 26 Ianuarie 2019

С понедельника по четверг мероприятия в Зале Premium - Hall от 80 персон.

Impresii despre Revelion 2019 la Restaurantul Select

409 autor : Select Banquet Hall 04 Ianuarie 2019

Am intrat cu dreptul în noul an, pentru că ne-a reușit să organizăm o petrecere de Revelion fantastică. Am savurat show-ul de excepție, bucatele rafinate și băuturile alese, întâmpinând anul 2019 cu bun gust. Magia a fost posibilă datorită artiștilor talentați: Valentin Uzun, Natalia Gordienko, Pașa Parfeni și show-ului coreografic condus de Eugen Fărguțu, iar ingredientul magic al acestei seri au fost cei mai selecți oaspeți!

De ce merită să vii de Revelion la Select

483 autor : Select Banquet Hall 14 Decembrie 2018

Atmosfera sărbătorilor de iarnă deja a cuprins toate casele și oficiile și deja este timpul să decizi unde și cum vei petrece acest Revelion. Te invităm în lumea imaginației la Select, să întâmpini anul 2019 alături de familie și prieteni. De ce merită să vii de Revelion la Select?

Petrecere de Revelion 2019 – The Imaginarium

679 autor : Select Banquet Hall 03 Decembrie 2018

Restaurantul Select te surprinde din nou! De Revelion, vino să dai frâu liber imaginației și să traiești o experiență inedită.

Corporative

433 autor : Bachus Dava 26 Noiembrie 2018

Restaurantul Bachus Dava vă invită să organizați petrecerile corporative de Anul Nou!

Petrecere Corporativa la Palat

557 autor : Grand Elysee 16 Noiembrie 2018

Petrecerea corporativa de revelion, alături de toată echipa, este unul din cele mai așteptate evenimente ale anului. De aceea, am pregătit un cadou grandios pentru fiecare companie care o va sărbători la Palat Solicită detalii : 079900000

Ofertă colegială la evenimentele Corporative

653 autor : Casa Nunții Noroc 09 Noiembrie 2018

Organizezi un eveniment important pentru compania ta? Îți oferim o sală dedicată evenimentelor de succes. Colegial primești oferta cu preț corporate!

Încredințează petrecerea corporativă profesioniștilor!

785 autor : Select Filarmonica 24 Octombrie 2018

Sezonul petrecerilor corporative se declară deschis! După un an de proiecte, sarcini și muncă, tu și colegii meritați o petrecere corporativă pe cinste! Aceasta trebuie planificată din timp, ca să reușești să pui la punct toate momentele legate de organizare. Petrecerea corporativă este o investiție pe termen lung în echipă și este un motiv excelent de a-ți cunoaște mai bine echipa.

Nunta cu elicopter la Palatul Grand Elysee

975 autor : Grand Elysee 21 Octombrie 2018

Astăzi la Grand Elysee nu a fost o simplă aterizare a mirilor cu elicopterul, a fost un eveniment - SIMBOL. Simbol, că visele pot deveni realitate. Lansând cu 3 ani în urmă proiectul Grand Elysée, ni s-a vorbit de atâtea ori că nu se poate, că sunt prea multe săli, că e săracă țara, că pleacă oamenii, că totul e ”luat” sub cineva... Când am mai îndrăznit să avem un vis numit ”heliport-ul”, iarăși, ce e cu voi, nu sunt elicoptere în Md. Ei bine, azi o putem spune sus și tare că: SE POATE Da, sunt multe săli, dar "Palat al Nunților" e unul. Da, pleacă lumea..., dar noi... creăm locuri de muncă, noi îi așteptăm să revină. Da, poate nu sunt elicoptere private încă, dar Aeroportul Internațional Chișinău - îl are. Le și mulțumim cu această ocazie.