ULTIMILE NOUTĂȚI ALE CLIENȚILOR

Acasă Noutățile clienților

ULTIMILE NOUTĂȚI

8 Martie la CAPITOLES PARK

9 autor : Capitoles Park 20 Februarie 2018

Oferă persoanei dragi o seară de neuitat la CAPITOLES PARK: cină romantică cu multe surprize muzicale. 8 MARTIE ora 16:00, preț 1000 lei persoana. P.S. pentru detalii urmăriți pagina noastră pe Facebook :)

Fiecare cuplu visează la o nuntă ideală.

328 autor : La Vista 12 Februarie 2018

Prin urmare, echipa de banchete La Vista a pregătit pentru dvs. super-bonusuri.

DUCU BERTZI și Elvi

539 autor : Capitoles Park 07 Februarie 2018

Pentru cei îndrăgostiți, DUCU BERTZI și Elvi's Band și multe alte surprize, pe 17 Februarie orele 16 00, preț 800 lei inclusiv cina. Cu respect Herța Nadejda și Capitoles Park.

La Vista întâlnește luna iubitorilor de arme!

573 autor : La Vista 06 Februarie 2018

La Vista întâlnește luna iubitorilor de arme! Aveți timp să rezervați data dorită în luna februarie, iar în ziua celebrării nunții veți primi o reducere de 20%.

Restaurantul ÎN CURTEA CASEI

606 autor : În Curtea Casei 01 Februarie 2018

Servicii de catering personalizat, de la coffee breack la meniuri complexe până la 300 persoane.

Arenda sălilor de conferințe și training

599 autor : Institutul Muncii 01 Februarie 2018

Conferinţe, prezentări de produse, mese rotunde, expoziţii, simpozioane. Personal calificat, prețuri accesibile, locație unică.

RESTAURANT PRIMĂVARA – Sărbători familiale selecte.

456 autor : Primăvara - Orhei 29 Ianuarie 2018

Cele mai avantajoase prețuri! Cel mai veridic raport preț/calitate.

Restaurantul Select – Grăbiți-vă să luați Oferta Promo

731 autor : Select Banquet Hall 22 Ianuarie 2018

Planificați o petrecere și sunteți în căutarea unei săli de banchet elegantă dar și cu o ofertă confortabilă? Restaurantul Select vă pune la dispoziție o promoție fără precedent. Doar pentru acei fericiți care-și planifică evenimentul în lunile Ianuarie, Februarie și Martie, Bonusul Maximal din partea sălii se oferă practic pentru orice număr de invitați la sărbătoare. Lista lor puteți să o vedeți aici: https://select.md/ro/oferte/promo-01 Fie că organizați o nuntă, cumătrie, sau oricare altă sărbătoare marcantă, această ofertă vi se potrivește perfect, pentru că este flexibilă și deosebit de convenabilă. Surpriza cea mai mare din partea Restaurantului e că promoția generală pentru perioada de iarnă continuă să aibă loc. Pe lângă bonus mai primiți Reducere -20% de la suma finală a meniului. Vedeți oferta deplină aici: https://select.md/ro/oferte/promo-01

Restaurantul Select - Oferta Promo pentru Ianuarie, Februarie și Martie

1081 autor : Select Banquet Hall 10 Ianuarie 2018

Restaurantul Select - Oferta Promo pentru Ianuarie, Februarie și Martie

Acest local, își primește oaspeții, ca pe niște prieteni dragi în sala cu coloane cu șemineu.

2898 autor : La Vista 28 Noiembrie 2017

Subtilitate și finețe a simțirii - Rafinament. Gest deosebit de plăcut cu aromă amețitoare a bucatelor - Savoare. Dacă aceste calități le cauți într-un singur loc, atunci le gasești la bd. Traian, 5/3.

PETRECERI CORPORATIVE ÎN RESTAURANTUL SELECT

3367 autor : Select Banquet Hall 08 Noiembrie 2017

Petrecerea corporativă în cinstea revelionului, la care să fie prezentă toată echipa, este unul din cele mai așteptate evenimente din an. Se cere ca ea să fie veselă, memorabilă și mai important – motivatorie pentru tot personalul companiei Dumneavoastră.

Mognat tinde să transforme fiecare nuntă într-un eveniment cu adevărat unic, fiind foarte receptiv la orice capricii și preferințe ale oaspeților.

3557 autor : Mognat 20 Octombrie 2017

Restaurantul Mognat - conceput să găzduiască până la 180 de persoane, dispune și de un ring de dans spațios și luminos. O asemenea zonare permite tuturor invitaților să se simtă confortabil și în largul său.

Restaurantul Miadora îți oferă 16 mii de lei reducere. Vezi despre ce este vorba

3653 autor : Miadora 18 Octombrie 2017

Restaurantul Miadora îți oferă 16 mii de lei reducere. Vezi despre ce este vorba. Profită la maxim de cel mai grandios eveniment al vieții tale. Vezi Pe data de 21 noiembrie, de Ziua Arhanghelului Mihail, restaurantul MIADORA serbează 16 ani de activitate. Cu această ocazie, doar în ziua de 21 noiembrie, restaurantul va face cadou o reducere de 16 mii de lei tuturor cuplurilor care vor semna contractul de colaborare cu restaurantul pentru un eveniment ce va avea loc în perioada 16.11.17 - 16.04.18. Oferta va fi valabilă doar o zi!

Iubire de poveste împreună cu Casa Nuntii "Noroc"!❄️

2142 autor : Casa Nunții Noroc 13 Octombrie 2017

Iubire de poveste împreună cu Casa Nuntii "Noroc"!❄️ Vrei să simți un basm adevărat scăldat într-un alb imaculat în mijlocul iernii? Te așteptăm în restaurantul nostru pentru o nuntă care poate fi un paradis romantic plin de magie la propriu! Vei fi aidoma unui fulg de nea, iar sala va fi plină cu decorațiuni specifice acestui anotimp. De asemenea, avem

Rezervă cea mai colegială ofertă la evenimentele corporative de la Restaurantul Casa Nunții NOROC

4472 autor : Casa Nunții Noroc 20 Septembrie 2017

Fiecare eveniment este unic și pentru a fi un succes, necesită o locație desăvârșită și servicii pe măsură. La Restaurantul Casa Nunții NOROC, aveți posibilitatea de a alege una din cele 2 săli de excepție pentru ocazii speciale.

Dulciuri irezistibile cu o ofertă de nerefuzat la Casa Nuntii Noroc!

5310 autor : Casa Nunții Noroc 07 Septembrie 2017

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra din aceasta toamna nu ezita sa ne contactezi. Telefonic sau prin vizita vei afla cum poti avea organizat GRATUIT masa de fructe si de dulciuri din partea Restaurantui Casa Nuntii "Noroc".

Toamna aceasta Fructele sunt GRATUITE

4874 autor : Casa Nunții Noroc 04 Septembrie 2017

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra din aceasta toamna nu ezita sa ne contactezi. Telefonic sau prin vizita vei afla cum poti avea organizat GRATUIT masa de fructe si de dulciuri din partea Restaurantului Casa Nuntii "Noroc".

Oferta Promoțională de Ziua Îndrăgostiților

12095 autor : KissNew 27 Ianuarie 2017

Preț meniu de la 550 lei/pers. Servicii Meniu standard: 11 gustări reci, 3 calde Arenda sălii pînă la 03:00; Deservirea festivităţii 0% (1 chelner la 12-15 pers.)