ULTIMILE NOUTĂȚI ALE CLIENȚILOR

Acasă Noutățile companiilor

ULTIMILE NOUTĂȚI

De ce merită să vii de Revelion la Select

28 autor : Select Banquet Hall 14 Decembrie 2018

Atmosfera sărbătorilor de iarnă deja a cuprins toate casele și oficiile și deja este timpul să decizi unde și cum vei petrece acest Revelion. Te invităm în lumea imaginației la Select, să întâmpini anul 2019 alături de familie și prieteni. De ce merită să vii de Revelion la Select?

Petrecere de Revelion 2019 – The Imaginarium

114 autor : Select Banquet Hall 03 Decembrie 2018

Restaurantul Select te surprinde din nou! De Revelion, vino să dai frâu liber imaginației și să traiești o experiență inedită.

Corporative

92 autor : Bachus Dava 26 Noiembrie 2018

Restaurantul Bachus Dava vă invită să organizați petrecerile corporative de Anul Nou!

Petrecere Corporativa la Palat

138 autor : Grand Elysee 16 Noiembrie 2018

Petrecerea corporativa de revelion, alături de toată echipa, este unul din cele mai așteptate evenimente ale anului. De aceea, am pregătit un cadou grandios pentru fiecare companie care o va sărbători la Palat Solicită detalii : 079900000

Ofertă colegială la evenimentele Corporative

213 autor : Casa Nunții Noroc 09 Noiembrie 2018

Organizezi un eveniment important pentru compania ta? Îți oferim o sală dedicată evenimentelor de succes. Colegial primești oferta cu preț corporate!

Încredințează petrecerea corporativă profesioniștilor!

311 autor : Select Filarmonica 24 Octombrie 2018

Sezonul petrecerilor corporative se declară deschis! După un an de proiecte, sarcini și muncă, tu și colegii meritați o petrecere corporativă pe cinste! Aceasta trebuie planificată din timp, ca să reușești să pui la punct toate momentele legate de organizare. Petrecerea corporativă este o investiție pe termen lung în echipă și este un motiv excelent de a-ți cunoaște mai bine echipa.

Nunta cu elicopter la Palatul Grand Elysee

353 autor : Grand Elysee 21 Octombrie 2018

Astăzi la Grand Elysee nu a fost o simplă aterizare a mirilor cu elicopterul, a fost un eveniment - SIMBOL. Simbol, că visele pot deveni realitate. Lansând cu 3 ani în urmă proiectul Grand Elysée, ni s-a vorbit de atâtea ori că nu se poate, că sunt prea multe săli, că e săracă țara, că pleacă oamenii, că totul e ”luat” sub cineva... Când am mai îndrăznit să avem un vis numit ”heliport-ul”, iarăși, ce e cu voi, nu sunt elicoptere în Md. Ei bine, azi o putem spune sus și tare că: SE POATE Da, sunt multe săli, dar "Palat al Nunților" e unul. Da, pleacă lumea..., dar noi... creăm locuri de muncă, noi îi așteptăm să revină. Da, poate nu sunt elicoptere private încă, dar Aeroportul Internațional Chișinău - îl are. Le și mulțumim cu această ocazie.

Încredințează petrecerea corporativă profesioniștilor!

238 autor : Select Banquet Hall 20 Octombrie 2018

Sezonul petrecerilor corporative se declară deschis! După un an de proiecte, sarcini și muncă, tu și colegii meritați o petrecere corporativă pe cinste! Aceasta trebuie planificată din timp, ca să reușești să pui la punct toate momentele legate de organizare. Petrecerea corporativă este o investiție pe termen lung în echipă și este un motiv excelent de a-ți cunoaște mai bine echipa.

CELE MAI SIMPLE SFATURI PENTRU MIRI

187 autor : Poseidon 17 Octombrie 2018

Nunta fiind unul dintre cele mai emoționante evenimente din viața unui cuplu, ajunge a fi și unul dintre cele mai stresante. Totuși, nu trebuie să uităm că nunta este sărbătoarea voastră, în primul rând. Astfel, dacă vă doriți să aveți parte de o sărbătoare frumoasă și lipsită de incidente, țineți cont de următoarele 3 sfaturi:

Ghidul de Ofertă Toamna 2018 Sapphire Hall

364 autor : Casa Nunții Noroc 10 Octombrie 2018

Ce zici de ceva mai mult din partea noastră.... Sapphire Hall - renumită prin spațiul si decor uimitor, petrecerea va fi senzațională

Beneficiază de reducere 20% de la Restaurantul Select

389 autor : Select Banquet Hall 03 Octombrie 2018

Lunile August și Septembrie sunt printre cele mai populare pentru celebrarea nunții. Majoritatea cuplurilor le aleg doar pentru că așa se face, pe când, un succes mai mare îl au nunțile organizate în mai-iunie, pentru că timpul este prielnic, moderat de cald și oaspeții nu se vor topi de căldură la evenimentul tău. Vara a trecut, iar noi am pregătit surprize plăcute pentru lunile care vin. Fii pe fază, urmează ceva interesant J

Murmur de Izvor

340 autor : Murmur de izvor 03 Octombrie 2018

Emotiile doresc simtite!

Cum să alegi un restaurant pentru nuntă de care să fii mulțumită

539 autor : Select Filarmonica 07 Septembrie 2018

Lunile august și septembrie sunt cele mai solicitate pentru celebrarea nunților, iar la Restaurantul Select rezervările pentru o dată convenabilă se fac cu un an înainte. Prin urmare, dacă planifici nunta pentru anul următor în sezon, ar fi bine să alegi restaurantul acum.

Cum să alegi un restaurant pentru nuntă de care să fii mulțumită

503 autor : Select Banquet Hall 07 Septembrie 2018

Când spunem locație convenabilă, menționăm spațiul geografic unde se află restaurantul. Acesta poate fi amplasat în Chișinău sau în suburbie, fiecare are plusurile și minusurile sale. Pentru un restaurant amplasat în Chișinău sunt următoarele avantaje: infrastructură mai dezvoltată, taxi mai ieftin, diversitate mai marea localurilor și prestatorilor.

Casa Nunții CIORESCU vă oferă o sală de nunți spațioasă pentru cel mai frumos moment din viața unui cuplu.

1314 autor : Ciorescu - Rogveriu 05 Septembrie 2018

Casa Nunții "CIORESCU" oferă o sală de nunți în afara orașului, cum numai în basmele cu Ileana Cosânzeana și Făt-Frumos ați auzit.

Pensiunea Butoias Glodeni

360 autor : Pensiunea "Butoiaș" 04 Septembrie 2018

Pensiunea Butoiaș, un colț de rai in istorie, cultura și arta culinară. Pensiunea oferă oaspeților propriul restaurant, convenabil pentru cei care preferă să servească masa în incinta pensiunii. Pe vreme caldă oaspeții sunt invitați să servească masa în aer liber pe terasa de afară. Pensiunea dispune de 10 camere și este echipată cu o piscină. Întreaga pensiune dispune de acces gratuit la internet.

10 motive pentru care merită să alegi Restaurantul Select pentru nunta ta

541 autor : Select Banquet Hall 24 August 2018

Fiind în căutarea unui local pentru serbarea nunții, cu siguranță, ai scris pe lista de opțiuni Restaurantul Select. Reputația excelentă a Restaurantului Select se datorează în totalitate atitudinii profesioniste și orientării spre necesitățile voastre. Echipa noastră învață din fiecare eveniment organizat, iar în 6 ani de activitate avem peste 1000 de banchete la activ, ceea ce este un fundament solid pentru un eveniment perfect.

Select Filarmonica – experiența noastră e garanția voastră!

615 autor : Select Filarmonica 03 August 2018

Sezonul nunților este în toi, iar pentru noi este o mare onoare, dar și responsabilitate pentru fiecare cuplu care își celebrează nunta la Restaurantul Select. Organizăm diverse tipuri de evenimente, însă nunțile ne sunt cele mai aproape de suflet. În cei 6 ani de activitate, am crescut, am căpătat experiență și continuăm să învățăm din fiecare eveniment organizat.