Acasă Noutățile companiilor Mognat Mognat tinde să transforme fiecare nuntă într-un eveniment cu adevărat unic, fiind foarte receptiv la orice capricii și preferințe ale oaspeților.

Mognat tinde să transforme fiecare nuntă într-un eveniment cu adevărat unic, fiind foarte receptiv la orice capricii și preferințe ale oaspeților.

62243 autor : Mognat 20 Octombrie 2017

Restaurantul Mognat - conceput să găzduiască până la 180 de persoane, dispune și de un ring de dans spațios și luminos. O asemenea zonare permite tuturor invitaților să se simtă confortabil și în largul său.

Sala principală, este realizată cu bun gust si rafinament în solemnul stil clasic, cu elemente de modern necesare confortului Dumneavoastră. O abundență de flori și un adevărat şemineu cu vatră deschisă, care conferă atmosferei note de romantism și rafinament.

Cu siguranță, vizitatorii vor aprecia și originalele foișoare, situate la intrarea în restaurant. Anume aici Vă veți putea delecta cu solitudine, să Vă bucurați pe deplin de liniște, și la dorință, și Vă răsfățați cu bucatele pregătite la grătar. Apropo, terasa este locul preferat pentru ședințele foto ale mirelui și miresei.

Principalul 'truc' a oricărei locații - este în bucătăria. În acest sens, restaurantul Mognat funcționează conform legilor gastronomice vechi - ' atunci când ingredientul original este bun și proaspăt, iar bucătarul este talentat si curajos, chiar și cea mai banală salată 'Olivier' devine o capodoperă culinară'.