Casa Viilor

Casa Viilor-logo
Mob: (+49) 176-6428-9877
E-mail: wekeser@yahoo.de
1491

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Casa viilor se află în comuna Grătiești, la o distanță de 8 km de orașul Chișinău. Locația este perfectă pentru cei ce își doresc să petreacă timpul în liniște și intimitate alături de cei dragi, în același timp casa viilor dispune de o mașină pentru locatarii săi, pentru o deplasare cât mai facilă la obiectivele propuse.


Locația este perfectă pentru familii mari, suprafața utilă a unei părți din duplex fiind de 180mp, cuprinzând un living și o bucătărie spațioasă, un grup sanitar la parter, un hol lung care face accesul din doua părți, din curtea principală și cea din spate. La etaj sunt poziționate 2 dormitoare cu paturi duble și o baie comună ( duș, mașină spălat haine, lavoar, vas de wc).

Dormitorul matrimonial este dotat cu o baie personală (cadă freestanding ovală, un lavoar dublu și vas de wc), de asemenea are accesul la balcon care deschide o privesliște deosebită deasupra satului, viilor și apusului.

Casa este una contemporană, echipată cu toate obiectele necesare casei, cum ar fi cuptor cu microunde, cuptor, mașină spălat vase, mașină spalat haine, televizoare smart, internet, frigider, congelator... și este dotata cu 2 parcări subterane, balcoane, o grădină mare unde se pot juca copiii.