ULTIMILE NOUTĂȚI

Selectarea unui local pentru serbarea nuntii.

18551 01 Decembrie 2020 autor : Miadora

Selectarea unui local pentru serbarea nuntii, zilelor de nastere, botezului sau a unei petreceri corporate nu este deloc usoara: in orice caz, daca doriti o atmosfera de neuitat, interior frumos si confortabil si servicii excelente. Restaurantul MiaDora este o optiune nestandarda si versatila pentru toate aceste evenimente. Care sunt avantajele sale?

Meniul ideal pentru o nunta de lux

8574 13 Iulie 2018 autor : Miadora

Fie că este vorba de o nuntă, un botez sau un eveniment corporat, meniul este unul dintre cele mai importante elementele ale unei asemenea petreceri. Perfecţiunea gustului este ceea ce rămâne în memoria invitaţilor după asemenea evenimente, aşa că unul dintre accentele de bază ale unui meniu sunt: un gust desăvârşit, tehnici de gătit sănătos, ingrediente naturale şi de sezon. La restaurantul MiaDora găsiţi mai multe variante de meniu, deoarece importanţa lor la un eveniment este uriaşă şi noi ne dorim ca totul să fie „ca la carte” şi să corespundă totalmente gusturilor dumneavoastră. Detalii aici: https://www.miadora.md/meniul-ideal-pentru-o-nunta-de-lux/

Oferta verii de la restaurantul MiaDora

7506 05 Iulie 2018 autor : Miadora

August, luna petrecerilor, luna în care puteţi sărbători alături de noi cel mai important eveniment din viaţa dumneavoastră, într-o zi favorabilă, cu un pachet promoţional si discount substanţial. Detalii despre oferta aici: https://www.miadora.md/oferta-verii-de-la-restaurantul-miadora/ Cu drag MiaDora!

De ce restaurantul MiaDora?

12510 21 Iunie 2018 autor : Miadora

Fiţi siguri, o bună parte a detaliilor din întregul proces de organizare ţine anume de restaurant: locaţia, anturajul, meniul, bugetul, deservirea, calitatea bucatelor, servirea acestora, candy bar, fourchette, barurile mobile, grădina de vară, decorul şi acustica sălii, capacitatea parcării, de performanţa sistemului de climatizare, potenţialul întregii echipe de a îndeplini visele şi cerinţele clienţilor. De a asigura buna desfăşurare a evenimentului de la primul invitat, până la ultimul! Cu drag Miadora.. detaliile fac diferenta… Adresa: Chișinău, str. Hristo Botev 25 A Tel.: (+ 373) 22 56 56 56 site: www.miadora.md e-mail: office@miadora.md

Restaurantul Miadora îți oferă 16 mii de lei reducere. Vezi despre ce este vorba

62926 18 Octombrie 2017 autor : Miadora

Restaurantul Miadora îți oferă 16 mii de lei reducere. Vezi despre ce este vorba. Profită la maxim de cel mai grandios eveniment al vieții tale. Vezi Pe data de 21 noiembrie, de Ziua Arhanghelului Mihail, restaurantul MIADORA serbează 16 ani de activitate. Cu această ocazie, doar în ziua de 21 noiembrie, restaurantul va face cadou o reducere de 16 mii de lei tuturor cuplurilor care vor semna contractul de colaborare cu restaurantul pentru un eveniment ce va avea loc în perioada 16.11.17 - 16.04.18. Oferta va fi valabilă doar o zi!