Acasă TURURI VIRTUALE Săli de conferință Sala de conferință - Regency

Sala de conferință - Regency

Logo Regency Sala de conferință

DESPRE NOI

 

Sala de Conferințe este situată la Parter cu ieșirea directă în holul principal al Hotelului. Anturajul și stilul permite organizarea evenimentelor de cel mai înalt nivel pînă la petreceri private corporative.

În dependență de configurația selectată sala poate acomoda pînă la 100 persoane. Echipamentul din dotare permite organizarea evenimentelor la o calitate superioară. În cadrul sălii toți invitații vor beneficia de o calitate superioară a serviciilor de Internet Wi-Fi.

Mai jos sunt indicate schematic configurațiile posibile pentru organizarea evenimentelor.

CONSILIUM - Prin selectarea acestui plasamnt sala are capacitatea de a gazdui 40 de delegați așezați la masa de consiliu, precum și alți 16 invitați care sunt acomodați pe scaunele adiacente. În cazul în care ședința se efectuează în mai multe limbi, traducătorii sunt plasați în camera special amenajată, cu vedere Video și sonorizare.

Varianta I - Capacitatea maximă în această configurație - 56 persoane

 

Varianta II (Consiliu Largit) - Capacitatea maximă în această configurație - 65 persoane

 

PLASAMENT TEATRAL - Prin selectarea acestui plasamnt sala are capacitatea de a gazdui 100 de delegați, plasați în fața prezidiului sau tribunei prezentatorilor. În cazul în care ședința se efectuează în mai multe limbi, traducătorii sunt plasați în camera special amenajată, cu vedere Video și sonorizare.

Capacitatea maximă în această configurație - 100 persoane.

 

PLASAMENT IN GRUP - Prin selectarea acestui plasamnt sala are capacitatea de a gazdui 55 de delegați, plasați în grupuri a cite 8 persoane la masa in fața prezidiului sau tribunei prezentatorilor. În cazul în care ședința se efectuează în mai multe limbi, traducătorii sunt plasați în camera special amenajată, cu vedere Video și sonorizare.

Capacitatea maximă în această configurație - 55 persoane.

 

*Sala poate adapta si alte configurații la solicitare individuală.

Sala de Protocol este situată la etajul 6, si poate acomoda pînă la 40 persoane. Sala este dotată cu proiector, ecran, flipchart, Wi-Fi gratuit. La solicitare se poate instala echipament de traduceri simultane.

Capacitatea maximă în această configurație - 40 persoane.

 

*Sala poate adapta si alte configurații la solicitare individuală.