Sala - International Park

Logo International Park Restaurant
Mob: (+373) 683-23-330
7743
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

O irezistibilă tentaţie de a savura gustul adevărat al bucuriei de viaţă – noua Zonă de agrement "International PARK" – este pregătită pentru a cuceri orice vizitator în căutarea unui refugiu tonifiant şi reconfortant.

Restaurant. Reieşind din exteriorul rustic, s-ar părea că nimic nou – bucate tradiţionale. Iată însă că şi aici, surpriza este mare, bucătăria fiind una europeană, adică altceva decât ceea ce ne-am obişnuit să vedem la celelalte localuri din republică, amenajate în stil rural. Anturajul de aici conferă o notă de sărbătoare atmosferei şi aşa distinse, delicate şi relaxante a localului.

Cazare. Cazare se face in casuţe rustice. Curiozitatea noului complex de agrement este datorată şi contrastului puternic dintre designul de exterior rustic şi cel de interior modern ale casuţelor şi al restaurantului. Rămânem de-a dreptul fascinaţi descoperind cum păşind pragul căsuţelor, tradiţional clădite din bârne, poleite în culoarea maro a lemnului natural, pătrundem, de fapt, într-o cu totul altă epocă – cea modernă, cu toate comodităţile europene de ultimă oră.

Piscina. Cum să trecem pe alături, la vederea unei irezistibile piscine deschise, la mare căutare în sezonul estival? Cu o capacitate de peste 50 de locuri, ea ne va răcori în apa limpede pe toată perioada estivală, când un asemenea colţişor de vis este la mare căutare. Să nu uităm şi de rolul terapeutic şi reconfortant al înotului!