PENTRU COMPANII

Echipa «Virtual Tur» vă propune servicii de realizare a 3D panoramelor, a tururilor virtuale, pentru obiecte comerciale și rezidențiale. Cu ajutorul nostru, veți putea arăta clienților orice încăpere, clădire și loc de odihnă sau agrement într-o lumină favorabilă.

La ora actuală, tot mai multe comenzi ale serviciilor și produselor au loc în mediul on-line. Conform afirmațiilor psihologilor, circa 80% din informație sunt percepute de către om cu ajutorul organelor de vedere. Consumatorul actual de servicii și mărfuri dorește să primească o informație prealabilă despre serviciul respectiv sau locul pe care are de gând să-l viziteze. Cea mai bună metodă sunt tururile 3D, care creează efectul absolut de prezență.

Tururile virtuale (combinarea a câtorva panorame 3D) este cea mai eficientă și elocventă platformă publicitară! Nu este un secret pentru nimeni că, în prezent, internetul este cea mai bună platformă publicitară!

Noi vă vom ajuta nu doar să răspândiți noutățile despre companie, noi vom face pentru dumneavoastră un tur virtual impresionant. Văzându-l, clientul va dori cu siguranță să viziteze localul dumneavoastră! Ba mai mult, să împărtășească propunerea dumneavoastră prietenilor săi de pe rețelele de socializare.

Vă întrebați, poate, de ce anume noi? Vă vom îndepărta dubiile și vă vom aduce doar câteva răspunsuri la această întrebare, economisindu-vă timp prețios. Noi lucrăm nu doar eficient, ci și rapid!

De ce să fim aleși anume noi:

- Atenție la detalii. Noi lucrăm la cel mai înalt nivel, verificând în prealabil cele mai mici detalii ale obiectului filmării, astfel încât chiar și un bec care nu funcționează nu va fi trecut cu vedere.

- Specialiștii noștri aleg întotdeauna corect și în mod profesionist punctul de filmare. Este foarte important ca locația să se vadă cât mai avantajos – aceasta este garanția succesului proiectului în ansamblu.

- Turul virtual se aduce la perfecțiune în studioul nostru. Specialiștii prelucrează panorama, fac corecția de lumină și culori, utilizează retușarea tehnică și creează capodopere.

- Noi am creat și tururi HTML5 pentru dispozitive. După aceea, incluzându-le cu succes pe piața noastră, am sporit interesul utilizatorilor de dispozitive mobile de la 7% la 65%. Fiți de acord, este destul de mult!

- Luând în considerare experiența noastră bogată, noi găsim ieșire din orice situație. Am avut multe proiecte și situații, dar n-am renunțat niciodată. Anume de aceea noi suntem liderii incontestabili de pe piața Moldovei deja de 9 ani.

Abordarea noastră individuală față de soluționarea sarcinii pe care ne-o puneți vă va surprinde plăcut.

Noi suntem deschiși la dialog și colaborare.
Cu considerație, echipa «Virtual Tur».

Pentru alte Întrebări luați legătura cu administrația.