Acasă Noutățile companiilor Select Filarmonica

ULTIMILE NOUTĂȚI

Bal de absolvire la Select Filarmonica

7088 11 Februarie 2019 autor : Select Filarmonica

Balul de absolvire este un eveniment unic în viața fiecărui absolvent, de aceea merită să vă bucurați de el din plin. Organizarea balului de absolvire este la fel de importantă ca și anunțarea notelor de la examene, din acest motiv trebuie să planificați evenimentul din timp.

Încredințează petrecerea corporativă profesioniștilor!

6594 24 Octombrie 2018 autor : Select Filarmonica

Sezonul petrecerilor corporative se declară deschis! După un an de proiecte, sarcini și muncă, tu și colegii meritați o petrecere corporativă pe cinste! Aceasta trebuie planificată din timp, ca să reușești să pui la punct toate momentele legate de organizare. Petrecerea corporativă este o investiție pe termen lung în echipă și este un motiv excelent de a-ți cunoaște mai bine echipa.

Cum să alegi un restaurant pentru nuntă de care să fii mulțumită

6668 07 Septembrie 2018 autor : Select Filarmonica

Lunile august și septembrie sunt cele mai solicitate pentru celebrarea nunților, iar la Restaurantul Select rezervările pentru o dată convenabilă se fac cu un an înainte. Prin urmare, dacă planifici nunta pentru anul următor în sezon, ar fi bine să alegi restaurantul acum.

Select Filarmonica – experiența noastră e garanția voastră!

6494 03 August 2018 autor : Select Filarmonica

Sezonul nunților este în toi, iar pentru noi este o mare onoare, dar și responsabilitate pentru fiecare cuplu care își celebrează nunta la Restaurantul Select. Organizăm diverse tipuri de evenimente, însă nunțile ne sunt cele mai aproape de suflet. În cei 6 ani de activitate, am crescut, am căpătat experiență și continuăm să învățăm din fiecare eveniment organizat.