Acasă ARTICOLE Despre tururi virtuale

Despre tururi virtuale

7742 29 Ianuarie 2016

Tehnologiile avansate ne ajuta din ce in ce mai mult in activitatile noastre zilnice, unele ne ajuta mai mult, altele mai putin iar cu unele din ele noi suntem atât de legati ca cu greu am putea sa ne descurcam fara ele. Pe plan global, zilnic, se dezvolta tot mai multe instrumente care ne acorda asistenta necesara pentru a ne usura si ajuta in treburile noastre. Un astfel de ajutor vine din partea serviciilor prestate de compania VirtualTur! In ultimii ani aceasta tehnologie capata tot mai multa popularitate astfel ca si cele mai mari companii din lume aplica la turul virtual pentru un plus de imagine sau a-si optimiza produsul deja existent. Cel mai elocvent exemplu este cel al companiei Google care a adus imbunatatiri esentiale serviciului de harti si a oferit posibilitatea tuturor utilizatorilor sai sa calatoreasca din confortul casei sau oficiului in metropole precum Paris, Londra, New York si multe altele orase. Senzatia obtinuta in urma vizualizarii turului virtual este pe cât se poate de realista, deoarece turul este constituit din panorame 3D. Un tur poate fi ghidul virtual de incredere in lumea reala deoarece iti permite sa vizitezi o multime de locuri in doar câteva minute.

Domeniile de utilizare ale turului virtual sunt intr-o permanenta expansiune, unele exemple de succes, in care acest serviciu e foarte solicitat, ar fi:

- Industria turismului: hoteluri, moteluri, pensiuni, si alte obiective turistice.
- Industria divertismentului: restaurante, cafenele, saloane de mariaj, cluburi de noapte, mall-uri, lanturi de magazine, magazinele tematice.
- Piata transporturilor: automobile, motociclete, yacht-uri, avioane, etc. (vânzare, chirie)
- Piata imobiliara: apartamente, case, oficii, spatii comerciale, spatii pentru depozitare, etc. (vânzare, cumparare sau chirie)

- Industria constructiilor: constructie, renovare, reparatii curente si generale (crearea panoramelor la diferite stadii de implementare). Iar unul dintre cele mai noi posibilitati este de a crea un tur virtual al viitorului imobil, fie ca e un proiect de constructie de la zero sau un proiect de design al interiorului.

Important este faptul ca este posibil crearea panoramelor atât din interior cât si din exterior! De exemplu la un automobil poate fi creata panorama salonului dar si panorama 3D a exteriorului caroseriei, iar un hotel poate crea turul virtual al imprejurimilor acestuia si al aspectului exteriorului acestuia, dar desigur si elementelor din interiorul sau cum ar fi lobby, restaurant, sala de conferinte si nu in ultimul rând camerele cu comoditatile oferite rezidentilor acestuia.

Aceasta lista este in permanenta extindere deoarece companiile isi creeaza tot mai des tururi virtuale pentru a atrage vizitatori si clienti noi in conditiile unei concurente acerbe. Tururile virtuale permit clientilor de a avea o experienta realista care ii pot ajuta sa cerceteze mai amanuntit detalii de interes major si anume din aceasta cauza cercetarile de piata au demonstrat ca tururile virtuale atrag mai multi vizitatori si capteaza atentia potentialilor clienti mai eficient decât in cazul web site-urilor obisnuite.

Tururile virtuale sunt create intr-un mod special ce permit de a fi usor integrate in site-ul deja existent, fara a provoca careva complicatii de stil sau de cost. Fiecare proiect al unui tur virtual poate fi executat rapid prin prisma echipei profesioniste a virtualtur.md. O tur virtual de 360 de grade poate fi fotografiat cu iscusinta de catre fotograful nostru care va va indruma in alegerea: punctului din care se va face panorama, decoratiei, iluminarii si alte detalii care vor scoate in evidenta calitatile pozitive ale obiectului.

De asemenea, in momentul productiei, pot fi introduse anumite caracteristici care vor permite ca rezultatul final sa se diferentieze de alte proiecte deja existente. Din aceste caracteristici fac parte: text, logo-ul companiei, imagini, muzica, animatie, harta locatiei si, desigur, bara de navigare care permite controlul navigatiei in regim automat sau manual.

Executia unui tur virtual poate dura 5-7 zile in cazul proiectelor mici si extinsa pentru proiectele mari datorita volumului mare de panorame si caracteristici ale unei locatii care respectiv necesita mai multa migala.

Din moment ce un tur virtual este gata, acesta poate fi livrat in orice format dorit de catre client: e-mail, skype, CD, sau poate fi direct incorporat in site-ul deja existent.

In cazul in care nu exista un web-site in care ar putea fi plasat turul panoramic, programatorii echipei virtualtur.md vor ajuta la crearea unei pagini pentru plasarea turului, sau contra plata, vor plasa turul si informatia despre acesta pe site-ul companiei, in acest caz se asuma responsabilitatea de a avea grija de calitate, mentinere si hosting.

Un tur virtual poate fi solicitat printr-un simplu apel la numarul de telefon: +373 795 80 769, sau printr-un e-mail la adresa: info@virtualtur.md. Vom fi bucurosi sa stabilim o intâlnire pentru a va prezenta portofoliul nostru, iar preturile va vor surprinde placut! Si, deoarece noi dezvoltam servicii de calitate, ne vom descurca cu orice proiect si vom fi atenti la toate detaliile pentru a crea un produs de calitate!

Cu stima si respect, Administratia site-ului.