Acasă Noutățile companiilor Sala - Diamant de Lux Ospătarii vor deservi la cel mai înalt nivel orice festivitate pentru a vă face să aveți doar emoții pozitive la finele ceremoniei.

Ospătarii vor deservi la cel mai înalt nivel orice festivitate pentru a vă face să aveți doar emoții pozitive la finele ceremoniei.

29721 autor : Sala - Diamant de Lux 28 Decembrie 2016

Sălile de restaurant sunt amenajate în linii clasice cu elemente moderne ca să ofere o ambianţă perfectă ceremoniilor ce au loc în incinta acestora fie că sunt organizate nunţi, cumetrii, zile de naştere, baluri de absolvire sau chiar evenimente corporative. La decorarea sălilor foarte multă atenţie este acordată accesoriilor care vor accentua solemnitatea petrecerii şi vor oferi o notă personală acestora.

De asemenea sălile sunt echipate cu sisteme de ventilație și climatizare ce asigură confortul termic indiferent de anotimp, conectare Wi-Fi, sisteme audio-video și iluminare disco pentru o petrecere veselă și reușită.

“Diamant de Lux” dispune de o bucătărie modernă în care maeștrii bucătari vă vor oferi un meniu divers care include felurite bucate atât din bucătăria națională cât și din cea europeană. Ospătarii vor deservi la cel mai înalt nivel orice festivitate pentru a vă face să aveți doar emoții pozitive la finele ceremoniei.

Mob: (+373) 682-888-44
www.diamantdelux.com.md