Novadent

Novadent Stomatologie Balti logo
Tel: (+373) 02 31 81-111
Mob: (+373) 606-81-111
E-mail: novadentmd@gmail.com
25265

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

 

      

      Radiografie dentară

      Radiografia sectorială şi panoramică emit o cantitate neglijabilă de radiații, astfel încât să poată fi folosită chiar și în cazul unei femei însărcinate. 
Procedura implică echiparea pacientului cu o salopetă de protecție din plumb și așezarea în dreptul aparatului. Preț de câteva secunde în care stă nemișcat, pacientul obține imprimarea imaginii radiologice pe film, astfel încât medicul stomatolog să poată face evaluarea inițială, necesară planului de tratament. 
Utilitatea radiografiei nu se încheie odată cu tratamentul aplicat, pentru că medicul stomatolog o poate folosi inclusiv la prezentarea pacientului pentru control după intervenție, la un interval de trei, respectiv de șase luni.
Durata unei operaţiuni în cabinetul de radiografie este de maxim 5 minute.

 


 

Chirurgie și implantologie dentară

La Novadent îți oferim tratamente chirurgicale complexe, de ultimă oră, fără disconfort sau îngrijiri speciale post-proceduri. 

Pe lângă extracţii dentare şi implanturi, medicii noştri efectuează o gamă vastă de intervenţii chirurgicale cu utilizarea anestezicelor moderne, fapt ce asigură lipsa senzaţiilor de durere şi oferă confort pacientului, în timpul desfăşurării procedurilor. 

Chirurgia dentară actuală nu presupune numai înlăturarea dinţilor, ci şi oferirea tratamentului potrivit pentru păstrarea acestora!


 

Sterilizare

Rulajul mare de pacienţi în clinică determină creşterea încărcăturii microbiene în spaţiul acesteia. Sterilizarea instrumentului stomatologic presupune un complex de procedee prin care se distruge în totalitate flora microbiană de pe materialele supuse procesului. De aceea, funcţionarea eficientă a cabinetului de sterilizare este deosebit de importantă.

Folosind metode riguroase de dezinfectie şi sterilizare, în conformitate protocolul intern de sterilizare şi reglementarile guvernamentale în materie de igienă în unităţile medicale, zilnic protejăm sănătatea pacienţilor şi a angajaţilor noştri.

Fii în siguranţă cu Novadent!


 

Ortodonție

Anomaliile dentare pot fi corectate în cabinetul de ortodonţie, unde medicul ortodont se ocupă cu diagnosticarea, prevenția și tratarea acestora, cum ar fi: mușcătura inversă, prognatismul mandibular, mușcătura adâncă și cea deschisă, înghesuirea dentară etc.

Cabinetul serveşte şi ca spaţiu pentru realizarea procedurilor de terapie şi igienizare dentară. 


 

Ortopedie

Ortopedia dentară restaurează dinţii naturali sau înlocuieşte dinţii care lipsesc cu substitute orale, obiectivele fiind păstrarea sănătăţii dinţilor, funcţionarii corecte a aparatului masticator, precum şi îmbunătăţirea aspectului general al cavităţii bucale.


 

Terapie

În cabinetul de terapie tratăm cariile şi lăsăm zâmbetul să vorbească!
Cariile dentare nu dispar de la sine și netratate la timp sau corespunzător pot evolua rapid și afecta structura dintelui natural. 

Suntem adepți ai tratamentului mini-invaziv al cariei dentare, de aceea toate materialele compozite utilizate sunt de calitate înaltă, rezistente și bio-compatibile.

În cabinetul de terapie dentară, pe lângă proceduri de profilaxie, diagnostic şi tratament al cariilor dentare, oferim şi servicii de estetică dentară. Aici puteţi obţine obturaţii (plombe) care au aceeaşi culoare ca cea a dintilor naturali, nedetectabile vizual şi cu o rezistenta crescuta.


 

Ne specializăm continuu pentru a oferi servicii stomatologice de calitate pacienţilor noştri. Credem în utilizarea tehnologiilor moderne care permit obţinerea rezultatelor de excepţie în domeniul stomatologic.

"Centrul stomatologic NOVADENT prestează toate serviciile stomatologice performante de ultimă generație la cea mai înaltă calitate. Toate lucrările sînt efectuate din materiale cu certificate de calitate. Garanția reală la toate tipurile de lucrări."

SERVICII

Igiena Bucală
Terapie
Protetică dentară
Ortodonție
Radiografie dentară
Chirurgie
Restaurare
Estetică dentară
Sterilizarea instrumentelor

NOVADENT - Garanția unui zîmbet perfect!