Picasso

Logo Picasso Sala de Nunti
Tel: (+373 22) 71-31-00
Mob: (+373) 795-20-407
Mob: (+373) 794-82-222
Fax: (+373 22) 75-17-38
31725
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

Sala Mare
Săli Mici

DESPRE NOI

Visați la o nuntă specială, la o zi în care sărbătoarea căsătoriei voastre să fie perfectă? Atunci nu uitați că lucrurile mari se fac din timp și doar cu ajutorul profesioniștilor. Încă nu sa stabilit ce este mai important la o nuntă. Dar se știe cu siguranță că buna desfășurare a sarbătorii depinde de locație și tot ce ține de acest delaliu: culoarea nunții, meniul și chiar cheful.

Sala de nunți “PICASSO”, este locația perfectă pentru cei ce țin cont de 3 factori: calitate, preț și rezultatul obținut. În 7 ani aici sau jucat nenumărate nunți, apoi nuntașii de altă dată, reveneau la cumătrii, între timp aniversările de familie petrecându-le tot la “PICASSO”.

Sala Mare are o capacitate de 170 de persoane, plus spațiu suficient pentru dansuri.

La etajul 2, sunt încă 5 săli mai mici, toate purtând denumiri spaciale. De exemplu, pentru a vă reântâlni cu oaspeții și a doua zi la o zeama, se merge în “Sala Antică”, unde tot este amenajat până la 30 persoane, sau “Sala Curcubeu”, plină de culori vii, unde încap până la 15 persoane.

Pentru cei de la “PICASSO” fiecare nuntă este o poveste frumoasă de iubire, în care se implică cu mult suflet și emoții, dar și cu încrederea care vine din profesionalism și experiență.

Astfel pentru Dumneavoastră nunta este un vis devenit deja realitate. După ce această zi se v-a închea, ve-ți rămâne cu amintiri minunate, care vă vor emoționa la fel de mult ca și momentele pe care le-ați trăit.