Acasă Noutățile companiilor Select Banquet Hall

ULTIMILE NOUTĂȚI

Nunta în aer liber - o alternativă originală în sânul naturii

435 05 Iunie 2019 autor : Select Banquet Hall

Nunțile în aer liber reprezintă o tendință care capătă popularitate în rândul tineretului. Ca și la oricare alt eveniment este necesar de luat în considerare toate nuanțele organizatorice. Totuși o nuntă în aer liber presupune puțin mai multe griji, dar care pot fi rezolvate printr-o companie de catering.

Rezervă sala de nuntă pentru anul 2020 ACUM și primește cadouri generoase!

584 15 Mai 2019 autor : Select Banquet Hall

Fie e o tradiție, fie un stereotip, dar cele mai populare luni pentru celebrarea nunții sunt August și Septembrie. La cele mai bune restaurante pentru nunți aceste luni sunt rezervate cu un an jumătate înainte, de aceea, dacă planifici nunta în lunile de top în 2020, ACUM este momentul pentru a rezerva sala.

Vino la standul Restaurantului Select la Celebration 2019

804 13 Martie 2019 autor : Select Banquet Hall

În perioada 15-17 Martie va avea loc cea mai așteptată expoziție pentru miri și mirese – Celebration 2019. În cadrul acestui eveniment vor participa ca peste 100 companii specializate pe industria de nuntă și mariaj.

Bal de absolvire la Restaurantul Select

498 11 Februarie 2019 autor : Select Banquet Hall

Balul de absolvire este un eveniment unic în viața fiecărui absolvent, de aceea merită să vă bucurați de el din plin. Organizarea balului de absolvire este la fel de importantă ca și anunțarea notelor de la examene, din acest motiv trebuie să planificați evenimentul din timp.

Impresii despre Revelion 2019 la Restaurantul Select

726 04 Ianuarie 2019 autor : Select Banquet Hall

Am intrat cu dreptul în noul an, pentru că ne-a reușit să organizăm o petrecere de Revelion fantastică. Am savurat show-ul de excepție, bucatele rafinate și băuturile alese, întâmpinând anul 2019 cu bun gust. Magia a fost posibilă datorită artiștilor talentați: Valentin Uzun, Natalia Gordienko, Pașa Parfeni și show-ului coreografic condus de Eugen Fărguțu, iar ingredientul magic al acestei seri au fost cei mai selecți oaspeți!

De ce merită să vii de Revelion la Select

814 14 Decembrie 2018 autor : Select Banquet Hall

Atmosfera sărbătorilor de iarnă deja a cuprins toate casele și oficiile și deja este timpul să decizi unde și cum vei petrece acest Revelion. Te invităm în lumea imaginației la Select, să întâmpini anul 2019 alături de familie și prieteni. De ce merită să vii de Revelion la Select?

Petrecere de Revelion 2019 – The Imaginarium

1087 03 Decembrie 2018 autor : Select Banquet Hall

Restaurantul Select te surprinde din nou! De Revelion, vino să dai frâu liber imaginației și să traiești o experiență inedită.

Încredințează petrecerea corporativă profesioniștilor!

953 20 Octombrie 2018 autor : Select Banquet Hall

Sezonul petrecerilor corporative se declară deschis! După un an de proiecte, sarcini și muncă, tu și colegii meritați o petrecere corporativă pe cinste! Aceasta trebuie planificată din timp, ca să reușești să pui la punct toate momentele legate de organizare. Petrecerea corporativă este o investiție pe termen lung în echipă și este un motiv excelent de a-ți cunoaște mai bine echipa.

Beneficiază de reducere 20% de la Restaurantul Select

1223 03 Octombrie 2018 autor : Select Banquet Hall

Lunile August și Septembrie sunt printre cele mai populare pentru celebrarea nunții. Majoritatea cuplurilor le aleg doar pentru că așa se face, pe când, un succes mai mare îl au nunțile organizate în mai-iunie, pentru că timpul este prielnic, moderat de cald și oaspeții nu se vor topi de căldură la evenimentul tău. Vara a trecut, iar noi am pregătit surprize plăcute pentru lunile care vin. Fii pe fază, urmează ceva interesant J