Acasă Noutățile companiilor Select Banquet Hall Nunta în aer liber - o alternativă originală în sânul naturii

Nunta în aer liber - o alternativă originală în sânul naturii

9800 autor : Select Banquet Hall 05 Iunie 2019

Nunțile în aer liber reprezintă o tendință care capătă popularitate în rândul tineretului. Ca și la oricare alt eveniment este necesar de luat în considerare toate nuanțele organizatorice. Totuși o nuntă în aer liber presupune puțin mai multe griji, dar care pot fi rezolvate printr-o companie de catering.

Conceptul de catering implică organizarea unui eveniment în orice locație, sau prin alte cuvinte restaurant mobil. Prin intermediul Restaurantului Select evenimentul este asigurat cu corturi, mobilier, textil, veselă și nu în ultimul rând gustări pe placul fiecăruia. Puteți comanda serviciul de catering oriunde: acasă, în aer liber sau unde aveți nevoie.

În același timp vă oferim tot de ce aveți nevoie, de la tacâmuri până la mobilier și echipament. O deservire de calitate implică bucătari experimentați, chelneri amabili, administratori profesioniști, calități dobândite de noi în peste cei 6 ani de experiență. Adițional puteți primi suport în organizarea programului artistic cu cei mai buni moderatori, muzicanți și servicii foto-video. 

Pentru cateringul de nuntă este specific meniul de banchet. Deși evenimentul are loc în aer liber, cu o echipă profesionistă precum este Select Catering poți organiza o nuntă grandioasă cu un meniu deplin la nivelul celui de restaurant. Meniul include gustări reci și calde, aperitive, fructe, candy bar care sunt prezente pe parcursul a întregului eveniment.

Pentru petrecerea după cununie alături de cei mai apropiați, poți solicita meniul de fourchette. Acest format este potrivit petreceri de scurtă durată și este foarte comod prin formatul său de deservire.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre serviciile de catering propuse de Restaurantul Select, puteți vizita site-ul: https://select.md/ro/catering/

Select Catering - evenimente cu bun gust!