Acasă Noutățile companiilor Miadora Selectarea unui local pentru serbarea nuntii.

Selectarea unui local pentru serbarea nuntii.

18606 autor : Miadora 01 Decembrie 2020

Selectarea unui local pentru serbarea nuntii, zilelor de nastere, botezului sau a unei petreceri corporate nu este deloc usoara: in orice caz, daca doriti o atmosfera de neuitat, interior frumos si confortabil si servicii excelente.

Restaurantul MiaDora este o optiune nestandarda si versatila pentru toate aceste evenimente. Care sunt avantajele sale?

Atmosfera de sarbatoare chiar din primii pasi de-a lungul teritoriului restaurantului MiaDora - de la
poarta pana la intrarea in local - oaspetii simt un val de emotii pozitive. Portile fabuloase, parca tesute din dantela forjata gratioasa, deschid intrarea in regatul sarbatorii. Oaspetii sunt inconjurati de statui din vegetatie, peluze de smarald si sunetul linistitor al apei. Aleea spatioasa duce spre cladirea alba cu coloane, asemanatoare unui palat ... Sentimentul magiei si miracolelor este prezent nu doar la copii!

 

Interiorul

Sala de nunta magnifica in stil clasic, in culori deschise, cu coloane, arcade si candelabre stralucitoare creeaza o atmosfera festiva chiar si pentru cei mai sumbri oaspeti! Mesele perfect servite, cu bucate gatite perfect din bucataria europeana, cu siguranta nu vor lasa pe nimeni indiferent, iar sistemul acustic
modern va permite organizatorilor sa conduca evenimentul la cel mai inalt nivel.

Bufetele sunt servite la terasa deschisa, cu vedere la peisajul verde unde este extrem de placut sa serviti bauturi alcoolice si nealcoolice cu gustari, fructe si deserturi.

Barul nu mai pare solemn, ci un loc confortabil pentru o companie relaxata. Nuantele interioare placute ochiului, mobilierul tapitat confortabil si frumos, plante vii, mese pentru companiile mici - totul este propice relaxarii si conversatiilor sincere.

Chiar si zona de fumat a restaurantului MiaDora este echipata pentru o relaxare confortabila demna de domnii adevarati - este un spatiu deschis, dar confortabil, inconjurat de spatii verzi.

 

Deservirea

Pentru fiecare eveniment, se alege un meniu individual, bucatarii profesionisti sunt adevarati maestri in prepararea atat a bucatelor traditionale, cat si a celor gourmet. Personalul se distinge prin inteligenta si eficienta in munca. Parcarea din fata localului are 25 de locuri de parcare; dar puteti parca in imediata
apropiere un numar nelimitat de masini.

Seara, iluminarea cladirii si a zonei verzi se aprinde –aceasta este uimitor de frumoasa! Va sfatuim sa luati in consideratie sedintele foto –acestea sunt magice in acest restaurant! Dar chiar si in lipsa pozelor, toti oaspetii restaurantului vor ramane cu cele mai bune amintiri.

MiaDora - Restaurant pentru nunta in Chisinau care va va crea o sarbatoare de neuitat si respectabila, si va ramane mult timp in memoria dvs. si a oaspetilor dvs.!