Acasă Noutățile companiilor Select Banquet Hall Beneficiază de reducere 20% de la Restaurantul Select

Beneficiază de reducere 20% de la Restaurantul Select

2666 autor : Select Banquet Hall 03 Octombrie 2018

Lunile August și Septembrie sunt printre cele mai populare pentru celebrarea nunții. Majoritatea cuplurilor le aleg doar pentru că așa se face, pe când, un succes mai mare îl au nunțile organizate în mai-iunie, pentru că timpul este prielnic, moderat de cald și oaspeții nu se vor topi de căldură la evenimentul tău. Vara a trecut, iar noi am pregătit surprize plăcute pentru lunile care vin. Fii pe fază, urmează ceva interesant J

Din 1 noiembrie lansăm o ofertă inedită, care va fi valabilă în perioada noiembrie-aprilie. Ce include oferta?  De această dată, am decis să te surprindem cu 2 alternative minunate: 20% reducere la meniu SAU toate băuturile pentru eveniment, gratuit! Vezi mai jos ce presupune fiecare opțiune. Această ofertă se aplică la toate banchetele organizate la Select în perioada noiembrie-aprilie: nunță, cumătrie, petreceri și altele. În același timp, rămân valabile toate bonusurile oferite în perioada caldă.

  1. Opțiunea 20% reducere la meniu

Aceasta înseamnă că prețul meniului se reduce de la 900 la 720 lei, iar conținutul meniului rămâne același – 10-12 bucate reci și 3-4 bucate calde. Probabil te gândești, “hmmm, bine, dar în perioada rece și sortimentul e mai redus…”, ceea ce nu-i adevărat. În perioada noiembrie-aprilie avem un meniu chiar mai consistent decât în perioada caldă, deoarece iarna accentul se pune pe platouri din pește, carne. Prin urmare, nu ai nici un motiv să nu organizezi nunta în perioada care vine, din contra, mai beneficiezi și de reducere J

  1. Opțiunea toate băuturile gratuit

Dacă alegi această opțiune, vei scăpa de grijile procurării băuturilor alcoolice și nealcoolice, pentru că ți le oferim noi, pentru tot evenimentul. Sortimentul este unul bogat și variat, deci nu-ți va lipsi nimic. Cum să determini care opțiune ți se potrivește? Totul depinde de contingentul invitaților la evenimentul tău. Fă un calcul estimativ al băuturilor care urmează a fi consumate și compară cu costul meniului. Decizia va fi evident în favoarea opțiunii cu o economie mai mare.

Ajungând până aici, îți dai probabil întrebarea unde poți vedea oferta rece mai detaliat. Toată informația este plasată pe site. Alege oferta conform sălii care îți convine:

  1. Sala Neoclasic, 50-100 persoane: vezi oferta
  2. Sala Fusion, 100-250 persoane: vezi oferta
  3. Sala Filarmonica (în centru), 50-100 persoane: vezi oferta