Acasă Noutățile companiilor Select Filarmonica Select Filarmonica – experiența noastră e garanția voastră!

Select Filarmonica – experiența noastră e garanția voastră!

6498 autor : Select Filarmonica 03 August 2018

Select Filarmonica – experiența noastră e garanția voastră!

Sezonul nunților este în toi, iar pentru noi este o mare onoare, dar și responsabilitate pentru fiecare cuplu care își celebrează nunta la Restaurantul Select. Organizăm diverse tipuri de evenimente, însă nunțile ne sunt cele mai aproape de suflet. În cei 6 ani de activitate, am crescut, am căpătat experiență și continuăm să învățăm din fiecare eveniment organizat. Câteva luni în urmă am lansat noua sală Select Filarmonica, pentru a face față solicitărilor voastre și anunțăm cu drag, rezervări pentru nunțile din anul 2018 și 2019.

Select Filarmonica este o sală nouă, deschisă de către Restaurantul Select, de aceea aveți garanția calității mărcii SELECT. Este o locație nouă, în incinta Filarmonicii Naționale, însă vă punem la dispoziție aceeași bucătărie, experiența întregii echipe de manageri, profesionalismul și dedicația noastră pentru o nuntă memorabilă. Sala Select Filarmonica este o nouă direcție în dezvoltarea restaurantului Select și distruge toate stereotipurile despre o sală de nuntă. Este o sală modernă, stilată, amenajată cu gust și practicism, astfel fiecare detaliu este bine gândit.

Mulți dintre voi au fost deja la evenimente în cadrul Restaurantului Select, alții și-au dorit foarte mult să organizeze nunta la noi, însă nu am avut săli disponibile. Anunțăm pentru toți admiratorii și prietenii Restaurantului Select că mai avem zile libere la Select Filarmonica, deci grăbiți-vă să rezervați data pentru nunta voastră. O puteți face în mai multe moduri:

  1. Scrieți-ne pe pagina de Facebook Select Filarmonica
  2. Apelați 069 300 900
  3. Vedeți sala pe site

Alegând Select Filarmonica aveți garanția unui eveniment impecabil!