Golden River

Golden River-Logo
Mob: (+373) 796-72-860
4114
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Situat în una dintre cele mai frumoase și romantice locații din Moldova, Complexul „Golden River” însumează o sală de ceremonii cochetă și un mini hotel pentru dumneavoastră și oaspeții de la eveniment. „Golden River” surprinde cu frumusețea locului fiind amplasat în satul Molovata Veche chiar pe malul istoricului râu Nistru. Peisajele sunt cu adevărat spectaculoase iar locul are un farmec și un caracter rustic deosebit și fac ca orice ceremonie petrecută aici să fie deosebită și memorabilă! 
La complexul nostru puteți organiza orice tip de festivitate: nunți, botezuri, jubilee, aniversări, baluri de absolvire sau evenimente corporative de până la 120 de invitați. 

Sala este amenajată într-un stil clasic cu culori calde și este dotată cu toate cele necesare pentru a oferi oaspeților dumneavoastră confort și relaxare pe toată durata ceremoniei. La dorință, puteți orna sala cu elementele decorative dorite pentru a oferi o notă individuală evenimentului organizat. 
În curtea complexului este o terasă generoasă, o grădină verde și un foișor larg pentru relaxare. Aici oaspeții se pot plimba și savura liniștea rurală și aerul proaspăt de la Nistru. Bucătarii noștri vă pot surprinde plăcut cu bucate proaspete și savuroase atât din bucătăria tradițională cât și din cea europeană iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să alegeți un meniu potrivit petrecerii planificate. 
După ceremonie vă puteți odihni în una din cele șase camere de la etaj deoarece primiți cazare gratis din partea administrației. La dorință se pot caza și oaspeții dumneavoastră deoarece prețul unei camere este de doar 350 lei. Din camerele hotelului aveți parte de o minunată panoramă a râului pentru a vă bucura de răsăriturile și mai cu seamă de apusurile de soare de pe Nistru. În fața complexului sunt amenajate alte trei foișoare și un legăn la doar zece metri de malul râului, unde doritorii se pot odihni în orice zi doresc ei. Aici este prevăzută o zonă pentru grătar și tomberoane pentru a menține curățenia. Este binevenită o rezervare prealabilă atât pentru foișoare cât și pentru cazarea în hotelul complexului. La dorință puteți comanda și bucatele dorite pe durata serjului dumneavoastră în incinta hotelului nostru. 

Complexul „Golden River” este un loc unic, cu mâncare delicioasă, un serviciu excepțional și o locație cu adevărat uimitoare, pentru mai multe informații, nu ezitați să luați legătura cu noi. 

Vă așteptăm cu drag!