Saint Tropez

Saint Tropez logo
14648
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Visezi la o petrecere care este atât de unică, distractivă si poate chiar un pic îndrăzneață?

O aventură de neuitat atât pentru dumneavoastră cât și pentru oaspeți vă așteaptă în complexul „Saint Tropez” din localitatea Vadul-lui-Vodă.

Construit la doar 500 m de malul legendarului râu „Nistru", complexul nostru oferă evenimente corporative și private, petreceri de nuntă și aniversări, cumetrii și odihnă în aer liber pentru cei care caută autenticitatea, simplitatea și frumusețea naturală a plaiului moldovenesc.

Acest cadru natural sub cerul azuriu, înconjurat de o pădure seculară, cu un râu grăbit, promite o experiență frumoasă și de neuitat. Spațiul romantic oferă fundaluri perfecte pentru fotografii și atinge balanța ideală a notelor clasice și a celor contemporane.

Frumusețea izolată a proprietății a inspirat construcția sălii de banchet cu capacitatea de 80 de persoane, care prin felul său este originală și oferă o atmosferă liniștită și pitorească. În exterior sala combină eleganța locului cu designul modern, iar pe interior te duce într-o ambianță autentic franceză cu un vitraliu care deschide o vedere superbă spre curtea complexului. Sala a fost proiectată în așa fel încât să ofere o acustică perfectă, fără a impune careva restricții de volum al sunetului.

În curte pot fi organizate diverse ceremonii precum cununia civilă sau team building-uri. Cele două terase precum și cele trei foișoare vă oferă un cadru minunat pentru a savura liniștea locului și a vă relaxa într-un mediu natural.

În cazul în care doriți să vă retrageți cu familia sau cu prietenii apropiați din aglomerația orașului, complexul „Saint Tropez” vă oferă zece camere echipate cu toate cele necesare pentru a petrece timpul frumos alături de cei dragi. Mai mult de atât, pentru chiriași stă la dispoziție o piscină – locul ideal pentru zilele toride de vară. Încoace ajungi epuizat, dar pleci energizat.

Aici puteți savura delicioasele bucate preparate de bucătarul șef, care sunt pregătite din ingrediente alese. Carnea și frigăruii la grătar vă atrag cu aroma sa deosebită ca să vă ofere plăcerea unui ospăț de cinste! Pentru petreceri complexe bucătarul sau administrația vă vor sugera un meniu potrivit pentru evenimentul sărbătorit astfel ca invitații dumneavoastră să aibă parte de o experiență culinară deosebită.

Pentru oaspeții complexului avem o parcare amenajată, iar întreg complexul este supravegheat video pentru siguranța oaspeților.

La „Saint Tropez” vă oferim o experiență delicată de confort și relaxare îmbinată cu standarde înalte de deservire. Vă așteptăm cu drag în complexul nostru!

Mob: (+373) 68-558-043